• Златна верижка 14 карата - 55 см

Златна верижка 14 карата - 55 см

Наличност:
В наличност
Модел:
sin4-rabot
Цена
412.90лв.

Описание

Златна верижка 14 карата с интересна плетка

 • Материал: Злато 14 карата
 • Дължина: 55 см
 • Ширина: 3 мм
 • Грамаж: 3.70 гр

В стила на всяка елегантна дама, тази златна верижка 14-карата ще се впише чудесно. Масивна, но женствена, всичко в тази красива огърлица е точно както бихте искали да бъде. Цветът, многопластовата плетка, дължината – всеки аспект на дизайна гарантира, че с нея ще излъчвате класа, индивидуален стил и увереност.

14-каратово злато и нищо по-малко за дамата на сърцето ви

В практиката си сме разбрали, че стойностните златни бижута се купуват предимно от господата за техните специални дами. Дамата, на която ще подарите това златно бижу, няма как да не остане очарована от вашия подарък. Той е скъп не толкова във финансово измерение, колкото като жест, способен да разтопи всяко женско сърце.

Изцяло погрешно е да се твърди, че златните бижута подхождат повече на по-зрелите дами. Конкретната огърлица ще се впише чудесно в стила на всяка жена, независимо от нейната възраст и социален статус. Верижката може да се носи както с дънки и кожено яке, така и с дизайнерски тоалет на гала събитие.

В случай, че обмисляте да подарите стилно и луксозно бижу на своята любима, изберете златната верижка от 14-каратово злато. Класната жена, която знае своята цена, не би се задоволила с нищо по-малко от най-доброто. Златото, както знаем, си остава кралят на благородните метали.

Дизайн, какъвто няма да срещнете на масовия пазар

Бижутерия Паладиум дължи дългогодишното си присъствие на родния ювелирен пазар не толкова на изгодните цени и високото качество на своите продукти, колкото на уникалните дизайни. Ако искате да опознаете жените, то на първо място трябва да знаете, че всяка жена държи да бъде уникална.

Дизайнът на 14-каратовата златна верижка е разработен специално от нашите майстори бижутери. Дамата, на която ще поднесете подаръка, може да бъде напълно сигурна, че няма да среща постоянно други жени, носещи същия накит. Дизайните, които разработваме са еднакво класически и актуални на съвременните модни тенденции в бижутерията. Тоест, непреходни.

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: