• Гривна с червен конец и сребърен елемент Дървото на живота с бели циркони BT35

Гривна с червен конец и сребърен елемент Дървото на живота с бели циркони BT35

Наличност:
В наличност
Модел:
BT35
Цена
24.90лв.

Описание

С гривна от червен конец се окичват тези, които са най-уязвими и слаби – малките деца, родилките, младите булки, по-възрастните. Червен конец се слага и на тези, чиито красота, успехи и щастие могат да предизвикат завист. Някои вярват, че амулетът предпазва от лицемерите, от завистниците, от лошите очи.

Ако не можете да си позволите нашата златна гривна с червен конец „Дървото на живота”, винаги можете да изберете сребърния вариант. Сребро проба 925 е стандартната сребърна проба, използвана в бижутерията. Имаме пълното основание да се гордеем с красотата и изяществото на това ювелирно изделие.

Мощен талисман срещу лоши очи и нещастия

Червеният конец, завързан на ръката, е познат като мощен амулет не само у нас, но и в много региони на света. Според древните, той е символ на мощна закрила от боговете, затова се носи обикновено от тези с най-слаба енергийна защита – малки деца, бременни, родилки и кърмачки. Един чудесен повод да подарите гривната на жена, която наскоро е станала майка.

За разлика от древния талисман, нашият е изработен от специални материали. Конецът, който е основен детайл на това нежно ювелирно изделие, е направен от специален вид синтетични конци. Те са избрани заради своята здравина и устойчивост на намокряне. За разлика от памука, синтетиката не променя своята структура при намокряне.

Това е особено важно, защото хората често забравят да свалят този вид накити, когато се къпят. Хигиенните ни навици и преди всичко честото миене на ръцете, няма повредят гривната и да я направят негодна за носене. Материалът е здрав, устойчив на късане и не се отпуска при контакт с вода. Това означава, че няма опасност амулетът да бъде изгубен, поради разхлабване.

Сребърният елемент носи скрита символика

За акцент на сребърната гривна решихме да поставим изображението на Дървото на живота. Този символ олицетворява вечният живот и прераждането – точно както многовековното дърво е подвластно на годишните сезони, така и човекът преминава през различните фази на физическо израстване, за да се прероди за нов живот след края на настоящия цикъл.

Елементът е изработен от сребро проба 925, познато в ювелирните среди с наименованието Sterling Silver. Дамската сребърна гривна Дървото на живота ще ви бъде предоставена заедно със сертификат за произход и качество.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: