Гривна с червен конец и златно име по избор

Наличност:
В наличност
Модел:
Златна Гривна Крисия
Цена
345.90лв.

Описание

Червеният конец е вековен символ на защитата от уроки и зли очи. За него има безброй предания. Червеният цвят символизира живота, течащата във вените ни кръв. Свързва се с жизнената сила, енергията и крепкото здраве.

Когато комбинираш тази символика с изработката на златна персонализирана гривна се получава подарък, който може да докосне всеки човек. Можем да изработим златен елемент с име, което пожелаете. Възможно е и това да бъде някаква дума, която носи някакво значение за човека, на който ще подарите гривната.

Златната гривна с персонално име е вечен подарък и прекрасен пример за да покажеш на някого, че го цениш.

Осъзнавайки значението на това бижу, ние влагаме цялата си енергия в ръчната му изработка. Разполагаме с екип от млади и креативни дизайнери, който работи рамо до рамо с нашите опитни майстори-бижутери – те познават изкуството на бижутерията до най-малкия му детайл.

Имате възможност да поръчате красива гривна с червен конец и златно име, посочено от вас. Изделието ще бъде изработено специално за вас с много старание и внимание към всеки детайл. Не забравяйте да ни предоставите името или символа, който искате да бъде оформен като красив златен елемент към непреходния амулет.

Начин да осигурите защита на любим човек

Червеният конец, завързан на ръката, е символ на защита от лоши енергии и всякакви беди от хилядолетия. Тази вековна традиция продължава да съществува, макар все по-малко хора да вярват в урочасването и отнемането на енергия. Моден тренд, съчетан с доза суеверие е причина гривните от червени конци да се радват на огромна популярност не само сред обикновените хора, но и сред холивудските звезди.

С нашата красива златна гривна с червен конец можете да покажете целия спектър от топли чувства към даден човек – обич, загриженост, желание да го закриляте. Това е не просто красиво и модерно бижу, а мощен амулет. Вярва се, че конецът има силата да защити носещия го от нежелани енергийни вмешателства в собственото.

Гривните от конци, обагрени в червено, се връзват на ръцете на по-слабите, нуждаещи се от допълнителна закрила. Това са преди всичко малки деца и бременни, родилки и кърмачки. Това стилно бижу можете да поднесете на току-що родила жена, както и на нейната рожба. Поръчайте две гривни, всяка със съответното име – на мама и бебче.

Името, изработено като златен декоративен елемент, ви позволява да поднесете персонализиран подарък. Подаръците, създадени специално за конкретен човек, са най-силно харесвани и носени дълго време. Вместо име, можем да изпишем дума със специално значение за получателя от 14-каратово злато.

Конците, които използваме за изработка на гривните са с отлично качество. Те са здрави, не се късат и не отпускат при намокряне. Багрилата, както и самата материя, са напълно безопасни за здравето и не предизвикват алергични реакции. Размерът на гривната е универсален. Регулира се посредством възела.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: