Сребърна гривна безкрайност - име по избор с перо и циркони

Наличност:
В наличност
Модел:
Сребърна гривна Изабела
Цена
162.90лв.

Описание

Представяме Ви една красива сребърна гривна с надпис, на която може да поставите името на близък човек, който цените и обичате. Идеален подарък, показващ загриженост и любов, дело на нашите дизайнери и майстори-бижутери.

Цирконите са едни от най-предпочитаните камъни за инкрустиране в бижута. Това е така, защото те имат прекрасен блясък. Не случайно са наричани диаманти „Матара“. Символ са на богатство, мъдрост и чест.

Тук има и перо, което е символ на независимостта и свободата. Този тип сребърни бижута се подаряват на хора, които живеят неуморно и независимо. Като птиците, които летят в небето.

Символиката на гривната, заедно с персонализацията, която ще направим за Вас, я правят уникален подарък, който ще бъде запомнен.

Размери: 38 мм Х 18 мм
Грамаж: 5,00 гр

Ние от бижутерия Паладиум ви предлагаме едно уникално решение за подарък на любима жена – сребърна гривна с надпис по избор. Възможността да използвате нечие име за декоративен акцент на изделието, ви позволява да персонализирате подаръка си и по този начин да го направите много по-скъп и желан. Персоналният жест е това, което придава на подаръците истинска стойност и специално значение.

Скрита символика, която трябва да познавате

Конкретното изделие не е просто поредната сребърна гривна с име в каталога ни. Тук името на бъдещата притежателка е само малка част от цялостната символика, закодирана в това изящно женствено изделие. Акцентът на бижуто включва няколко елемента, всеки от които има специфично значение и то трябва да се познава.

Акцентът в гривната е символът на безкрайността – хоризонтално изписана осмица. Този знак е един от най-древните, използван в много магически ритуали в древен Египет, Месопотамия и някои части на Азия. Символизира абсолютната безкрайност, защото е един от малкото знаци, по чиито линии можете да минавате безкрайно, без да намерите точка, която да послужи за начало или за край.

В много култури, както и в източната философия Фън Шуй е прието символът на безкрайността да се разглежда като елемент, внасящ баланс и хармония в живота на съответния човек. Той е също един от първите амулети, носени в древността, притежавайки силата да трансформира негативната енергия в положителна.

В Китай осмицата обещава богатство и просперитет, а в някои култури тя представлява скритият знак на посветените. За разлика от повечето ни сребърни гривни с имена, тази има силата да повишава многократно жизнената енергия „Чи” и да  сбъдва желания - всичко това, благодарение на изящно изработения знак на безкрайността.

Перото е друг декоративен елемент, заемащ централно място в дизайна на гривната. За него се твърди, че символизира свободата и независимостта. Точно както птиците са свободни в неуморния си полет, така и притежателката на изящното бижу ще се почувства свободна, силна и в пълна хармония с обкръжаващия я свят.

Лекото ефирно перце представлява част от безконечната линия на символа безкрайност. Почти по цялата си дължина, то е покрито с малки фини камъни Циркони, които отлично си кореспондират със среброто. Не е случайно, че именно цирконът е най-често срещаният детайл в декорацията на сребърните бижута. Яркият блясък на минерала и неутралният му прозрачен цвят подсилват сиянието на белия благороден метал.

Цирконите, присъстващи в дизайна на дамската сребърна гривна с надпис не са избрани единствено заради несравнимата им красота. Те също така носят своя специфична символика – тази на мъдростта, честта и финансовото благополучие. Надписът, който ще добавим като част от декоративния ансамбъл със сигурност също е символ на нещо значително и специално.

Името – Личната емблема на всеки от нас

Защо да подарите гривна с име, а не което и да е друго стандартно бижу? Причините са много, и в голямата си част са същите, заради които е изключително оригинално да поднесете някому гравиран подарък. Така вие показвате персоналното си отношение. Вещите си остават просто вещи, независимо колко са красиви и луксозни, докато в тях не открием частица от себе си – своята лична емблема.

Персонализираните бижута са изключително актуални в момента, макар да се предлагат в продължение на дълги години. Може би защото хората откриха, че важен е не само предметът, който поднасяш, но и персоналното ти отношение към човека, за когото избираш подаръка. Поръчвайки на нашите майстори бижутери изработката на гривна с послание за онази, специалната жена, за нас е пределно ясно какви чувства изпитвате към нея. Ще го разбере и тя.

Деликатната сребърна гривна Безкрайност се изработва по поръчка, за да може в дизайна на изделието да се вмъкне и красивия надпис. Името е възможно да се изпише както с български, така и с латински букви. Дължината на надписа/броят на символите за екипа ни не представлява проблем. Бихте могли да ни предоставите съкратен вариант на името на съответната дама, в случай че желаете буквите да бъдат по-големи и по-лесно четими.

Уникалната персонализирана гривна Безкрайност с име се изработва от чисто сребро Проба 925 и висококачествени камъни Циркон. Изделието е с тегло 5гр и с невероятно изгодна цена. За да поръчате това стилно бижу, ще трябва да ни предоставите правилно изписаното име на бъдещата му притежателка. Сроковете за изпълнение на персонални поръчки при нас са изключително кратки.

Накитът ще ви бъде доставен заедно със сертификат за произход и качество. Пазете този документ, защото той изпълнява ролята на гаранция.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: