Златно колие - семейство с дете

Наличност:
В наличност
Модел:
7260-7261
Цена
365.90лв.

Описание

Всяка едно колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу.

Ако искате да изненадате любим човек, това колие е перфектният подарък, който ще остане наследство за поколения напред.

 • Размери: 21мм Х 12мм
 • Грамаж: 2,6 гр

Златно колие семейство с момченце е подаръкът, който ще трогне всяка мъжка майка. Тя ще може да носи винаги със себе си най-близките си и обичани хора. Бижутерия Паладиум ви предлага не просто красиви и качествени бижута, а изделия, носещи специална символика. Конкретният продукт е един от моделите, с който знаем, че ще зарадваме хиляди български жени и техните семейства.

Изящна ръчна изработка

Колието, както повечето ни ювелирни изделия, е изработено ръчно с много старание и внимание към всеки детайл. Ние искаме символите, които сме направили да бъдат ясно разпознаваеми. По този начин, когато носите бижуто, хората около вас ще бъдат наясно, че носите семейството си близо до сърцето си.

За изработката на нежното колие сме използвали 14-каратово злато проба 585. Златото е благороден метал, който никога няма да изгуби своята актуалност в бижутерията. То има своите верни почитатели, на които колието определено ще се хареса. Семплият и стилен дизайн на декоративния елемент ви позволява да носите огърлицата с всякакво облекло – спортно-елегантно, делово и официално.

Перфектният подарък за една майка

Освен красива, жената, която ще получи това красиво колие, е и изключително щастлива да има в обкръжението си човек, който държи да я зарадва с такъв красив символичен подарък. На току-що сдобили се с рожба жени е подходящо да поднесете такъв изискан подарък.

Колието може да се поднесе на изписването на бебето от родилния дом, както и още в деня на раждането, ако подаръкът е от щастливия татко. По ваше желание можем да гравираме декоративния детайл със символи по ваш избор. Гравирането може да се направи върху лицевата страна, на гърба или двустранно. Желателно е да се свържете с нас, за да ни споделите своите предпочитания за мястото и текста на гравюрата.

В цената на медальона е включена и нежна златна верижка. То ще ви бъде доставено заедно със сертификат за произход и качество.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: