• Сребърно колие "Най-добър приятел"

Сребърно колие "Най-добър приятел"

Наличност:
В наличност
Модел:
CSF5009KL
Цена
49.90лв. 44.90лв.

Спестявате 5.00лв.


Описание

Нежно сребърно колие (пр.925) "Най-добър приятел". Колието се разделя на 2 части, всяка от които е със собствен синджир с дължина 42 см.

Колието е символ на истинското приятелство, който ще остане мил спомен завинаги. Подарете го на Най-добрия си приятел и му покажете колко много го цените и уважавате.   

Всякo едно колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу. 

 • Размери: 18мм Х 18мм големина на фигурката
 • Дължина на 2-та синджира: 42 см 
 • 5,00 гр

Ефектно, стилно и красноречиво – нашето сребърно колие „Най-добър приятел” е страхотен начин да зарадвате човек, с който ви свързва силно и неразривно приятелство. Предвид факта, че това е дамско колие, е лесно да изберете подарък за своята приятелка, независимо дали имате повод за това, или просто искате да направите мил жест, с който да я изненадате.

Привлекателен младежки дизайн

Дизайнът на сребърното колие, и по-конкретно на медальона, се вписва много добре в младежкия стил на обличане. Както визията на накита, така и посланието, което той носи, подсказват недвузначно, че въпросният продукт е насочен към по-младата ни група клиенти. Това не означава, че по-зрелите ни клиенти не държат на приятелството. Просто младите хора са по-експресивни в чувствата си и не се колебаят да ги направят обществено достояние.

Дизайнът на колието предполага носене от двама приятели. Медальонът е с форма на сърце, разделено на две части. Всяка половина на сърцето е снабдена със собствен сребърен синджир, така че на практика ние ви предлагаме две колиета на цената на едно. Всеки детайл на дизайна, от формата до надписа, символизира истинската приятелска обич и готовността да споделяш всичко с най-добрия си приятел, включително самото колие.

Качествено класическо сребро с орнаменти и надпис

Колието е изработено от класическо сребро проба 925. В тази сплав съдържанието на среброто достига цели 92.5%, което е достатъчно висока чистота на благородния метал. Естественото сребро в най-чист вид е твърде меко и крехко, за да се използва за изработката на бижута. Ето защо проба 925 се е превърнала в стандарт в бижутерията.

Дизайнът на колието залага на илюзията за старо потъмняло с времето бижу. Този ефект се дължи на черния фон, върху който е изработен надписът. Знаем, че среброто потъмнява с времето, поради окислителни процеси, свързани с неговото използване.

Надписът е основен декоративен детайл на изделието - „Best Friend” от английски „Най-добър приятел”. Избрахме посланието да бъде именно на английски, защото това е универсалният език на който почти всички хора на планетата могат да се разбират.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: