• Сребърно колие Снежинка

Сребърно колие Снежинка

Наличност:
2 -3 Дена
Модел:
OZ0018KL
Цена
40.90лв.

Описание

Нежно сребърно колие (пр.925) с родиево покритие.

Всякo едно колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу. 

Ако искате да изненадате любим човек, това колие е перфектният подарък, който ще остане наследство за поколения напред.

 • Размери: 18мм Х 18мм големина на фигурката

Макар лятото да е любимият сезон на болшинството от нас, зимата също има своето очарование. Падащите от небето пухкави снежинки пленяват с очарованието  и студената си красота. Сребърното дамско колие Снежинка е чудесен подарък за всяка жена, която има нюх за красивите форми и обича качествените бижута.

Уникалната звездовидна структура на снежинката, пресъздадена брилянтно

Снежинките са вода в твърдо състояние, но погледнати под микроскоп, те представляват изключително красиви ледени образувания. Специфичната звездовидна структура на снежинката присъства във всяка коледна украса. Тя мотивира нашите дизайнери да създадат това прелестно дамско колие.

Самата снежинка е централният декоративен елемент на изделието. Тя е оформена от множество разклонения/лъчи, част от които са покрити с циркони. Размерът на фигурката е 18 х 18мм – една значителна големина, благодарение на която бижуто няма да остане незабелязано от околните.

Колието е перфектният подарък за Коледа. Поради сходството в имената, то би било чудесен дар и за дами със „снежни” имена – Снежина, Снежа, Снежанка и др. Ниската цена на красивия накит ви позволява да го подарите дори без повод. Зарадвайте любимата си с качествено бижу, изработено по наш уникален дизайн с най-добрите сребърни сплави.

Сребро 925 с родиево покритие

Няма по-подходящ материал за изработката на една ефирна снежинка от среброто. За направа на цялото колие използвахме класическо сребро проба 925 – стандарт в ювелирното изкуство. Декоративният детайл блести ярко и запазва блясъка си, благодарение на родиевото покритие. Родият участва все по-често в изработката на сребърни бижута, придавайки им здравина и дълготраен блясък.

Родираното изделие е по-устойчиво на надраскване и деформации. То също е защитено от потъмняване – процес, характерен за среброто. Студената прелест на белия благороден метал се комбинира перфектно с ярко блестящите циркони. Това е бижу, което няма да остави равнодушна нито една жена. Благодарение на очарователния дизайн, сребърно колие Снежинка може да се носи с гордост през всеки годишен сезон.

Ще го получите в красива фирмена опаковка заедно със сертификат за произход и качество.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: