Сребърен Комплект Обеци И Медальон С Емайл SKM139

Наличност:
В наличност
Модел:
SKM139 Емайл25
Цена
56.00лв.

Описание

Прекрасен сребърен комплект с емайл, подходящ за всякакви поводи

 • Външен диаметър 2,00 см
 • медальон- 1,55 гр, обеци - 3,50 гр

Бижутерия Паладиум ви предлага красив сребърен комплект, включващ обеци и медальон с емайл. Това е една уникална ювелирна композиция, подходяща за всеки специален и официален повод. Бижутата не са просто аксесоари, а начин да изразите вътрешното си усещане за стил. Комплектът, който ви представяме, е най-лесният начин да го направите.

Емайлираните бижута – нов моден тренд, който ще се запази

Емайлът не е новост, а начин за декориране, познат още от древността. Днес емайлирането на бижута е актуален тренд в ювелирното изкуство, с който се цели продуктите да станат още по-атрактивни. Не можем да не отбележим, че класическата възможност да се добави цвят към едно златно или сребърно бижу, е инкрустирането на скъпоценни камъни.

Емайлираните бижута са пищни, цветни и ярки, но без да запазват твърде сериозното си, официално излъчване. Те се вписват перфектно в спортно-елегантния стил на модерната жена и могат да се носят с дънки и тениска – нещо, което не можем да кажем за накитите с диаманти и рубини. И все пак, комплектът от обеци и медальон с емайл е преди всичко официално решение.

Какво представлява емайлът?

Емайлът представлява стопяемо стъкло, което чрез нагряване се превръща в паста, която се нанася върху съответното златно или сребърно бижу. Суровините, използвани за създаването на емайл включват: силициев диоксид, борен анхидрид, алуминиев оксид, оксиди на алкални и алкалоземни метали, цинк, олово и различни флуориди.

Сребърният комплект от обеци и колие притежава високата твърдост и здравина на емайловите накити. Материалът е устойчив на механични, химични и температурни въздействия, но все пак препоръчваме да сваляте аксесоарите преди къпане, плуване в басейн и когато отивате на плаж.

Основата на този ювелирен ансамбъл е сребро проба 925. Както всички наши продукти, и той ще ви бъде доставен заедно със сертификат за произход и качество. Задължително пазете този документ! В случай че купувате изделието за подарък, предайте сертификата на неговия нов собственик.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: