• Детски сребърни обеци " Бели Маргаритки"

Детски сребърни обеци " Бели Маргаритки"

Наличност:
Наличен
Модел:
csf3061ob
Цена
30.90лв.

Описание

Детски сребърни обеци пр.925 във формата на маргаритки с цветен емайл. Накарайте детето си да засияе от щастие с тези фини артистични обеци

 • 2,30 гр
 • 9 мм

Сребърните обеци Маргаритки са нашето прелестно предложение за всички кокетни малки госпожици. Специално за малките дами създадохме дизайн, който не просто да им подхожда, а да отговаря на вътрешното им усещане за красотата. Маргаритката е едно прекрасно цвете, което радва погледа с ненатрапчивата си красота. Тя е идеалният декоративен елемент за вашето красиво момиченце.

Сребро, декорирано с цветен емайл

Двете маргаритки, поставени върху всяка от обеците, са изработени по начин, който подсказва тяхното предназначение. Това бижу е създадено специално за деца, което си личи от цветния емайл, покриващ лицевата част на декоративния елемент. Листата на маргаритките са в бяло, точно както природата ги е създала. В средата има жълт кръг, който е тичинката на цветето, само че тук тя е във вид на усмихнато човече.

Емайлът придава оригинален и различен вид на сребърните бижута. Не се притеснявайте, че той е нетраен и с времето ще изчезне. Техниката емайлиране е достатъчно сложна, за да бъде крайният резултат дълготраен. При нея твърда стъклена маса на прах се полага върху детайла и след неговото нагряване, се слива с повърхността на благородния метал.

Емайлът и емайлирането като процес са напълно безопасни за децата. Дори пигментите и багрилата, които се използват за оцветяване на емайловото покритие са абсолютно безвредни. Техниката на полагане е такава, че емайлът може да се наруши единствено при силно нагряване. Детето, което ще получи обеците за подарък, може спокойно да се къпе с тях.

И понеже безопасността е изискване на всеки родител, бързаме да ви успокоим, че носенето на красивите обеци Бели маргаритки не крие абсолютно никакъв риск за здравето на любимото ви момиче. Нещо повече, понеже са изработени от сребро, обеците могат да бъдат първото украшение след продупчване на ушите.

Удобната закопчалка ще улесни поставянето на и свалянето на обецата, а междувременно ще я държи здраво фиксирана върху ухото. Изделието е изработено от чисто сребро Проба 925. В състава на среброто няма опасни метали – най-вече никел и олово.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: