• Детски сребърни обеци "Жълти Цветенца"

Детски сребърни обеци "Жълти Цветенца"

Наличност:
В наличност
Модел:
csf3069ob
Цена
30.90лв.

Описание

Детски сребърни обеци пр.925 във формата на цветенца с цветен емайл и цирконий. Накарайте детето си да засияе от щастие с тези фини артистични обеци

 • 2,00 гр
 • 10 мм

Търсите красив и стилен подарък за дете? Предлагаме ви да заложите на изящния чифт детски сребърни обеци „Жълти цветенца”. Бижу от благороден метал, това е вечен подарък, който се пази за поколенията. Ние ви предлагаме едно прелестно ювелирно изделие, чието високо качество и ниска цена са основателна причина да го поръчате още сега.

Среброто – перфектният материал за първите детски обечки

Сребърните бижута са почитани още от древността, не само заради красотата на сребристия благороден метал, но и заради уникалните му свойства. Среброто има доказано противовъзпалително действие, поради което е най-добрият материал, наред със златото, от който могат да се направят първите детски обечки.

Обецата от висококачествено сребро не само няма да предизвика възпаление на раната, но дори напротив – ще ускори нейното зарастване. Същевременно малкото момиченце ще изглежда прелестно, окичено с красивото сребърно бижу, което ще привлича погледа към нежното детско личице.

Дизайнът на обеците е още една причина да ги подарите на малко момиченце – от 2 до 5 годишна възраст. Закопчалката е надеждна, но същевременно лесна и удобна. Няма да се затрудните в поставянето и свалянето на накитите, дори при по-палаво и немирно дете. Опасността от неволно изпадане и загуба на обеца е минимална. Липсата на висящи детайли изключва риска от закачване на обецата в дрехите и косата.

Емайлиран декоративен елемент – акцентът в този модел

Детските сребърни обеци носят името „Жълти цветенца”, защото именно това е визията, на която се основават. Декоративният детайл е жълто цвете, направено от емайл. Емайлът е начин да се придаде колорит на сребърните изделия, без да се използват скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Емайлирането е специална ювелирна техника, при която разтопен материал, сходен по структура и състав до стъклото, се полага върху готовото ювелирно изделие. Следва процес на изпичане, при който емайлът се свързва плътно с повърхността на сребърната сплав. Падането на емайла е практически невъзможно.

Детските обечки с цветя от жълт емайл ще ви бъдат доставени заедно със сертификат за произход и качество.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: