Детски златни обеци "Hello Kitty"

Наличност:
В наличност
Модел:
z3035
Цена
219.90лв.

Описание

Детски златни обеци с бял и розов емайл. Стабилно закопчаване

 • Материал: Злато 14 карата
 • Размери: 10мм Х 7мм
 • Грамаж: 1.47 гр

Бижутерия Паладиум ви предлага чифт детски златни обеци „Hello Kitty”. Качество, дизайн, внимание към детайла – всичко в този продукт ще ви очарова. Вашата малка принцеса заслужава само най-доброто и вие трябва да ѝ го осигурите. Създайте у малките госпожици афинитет към първокласните бижута.

Цветен емайл – нова тенденция при бижутата

Доскоро единственият начин да внесем ярки цветове е бижутата от злато и сребро беше добавянето на скъпоценни или полускъпоценни камъни. Камъните обаче оскъпяват допълнително ювелирните изделия. По този начин те стават недостъпни за хората с по-скромни възможности.

Емайлирането е нова техника за декориране на златни и сребърни бижута, чрез която акцентът придобива още по-ефектен облик и излъчване. Емайлът се полага върху готовото ювелирно изделие чрез специален метод на нагряване. Това го прави здрав и дълготраен. За разлика от камъните, той не може да изпадне.

Обеците Hello Kitty са декорирани с бял и розов емайл – два цвята, които не само отговарят на оригиналните цветове, с които е популярна фигурката, но и които си подхождат чудесно с класическия жълт цвят на 14-каратовото злато. Самата фигурка на популярното коте е изработена по оригиналния дизайн, с който е позната от години на малките деца.

Комфорт и безопасност

Златните детски обеци са идеални за вашето дете. Освен, че дизайнът им представя любима на децата тематика, те са удобни и напълно безопасни за съвсем малките деца. Емайловото покритие е напълно безопасно, защото в състава му липсват каквито и да е токсични вещества и алергени. Малкият размер на обецата позволява да се покрие само месестата част на детското ухо, така че тя не може да се оплете в дрешките или косата.

Механизмът за закопчаване предлага невероятно удобство при поставяне и сваляне, а междувременно обеците са здраво затворени, без риск от разкопчаване и загуба. Силно препоръчваме това да бъдат първите обеци на детето ви след пробиване на ушите му. Златото е материал, който не предизвиква възпаления и раздразнения.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: