• Детски златни обеци "Hello Kitty"

Детски златни обеци "Hello Kitty"

Наличност:
В наличност
Модел:
z3012
Цена
182.90лв.

Описание

Детски златни обеци с емайл и цирконий. Стабилно закопчаване. 

 • Материал: Злато 14 карата
 • Размери: 10мм
 • Грамаж: 1,50гр

Hello Kitty се превърна в популярен бранд, присъстващ под формата на широка гама детски продукти. Ние от бижутерия Паладиум решихме да използваме тази тематика в серията ни детски бижута. Имате възможност да закупите чифт детски златни обеци с облика на любимото на всички момиченца котенце. С изящен дизайн и изгодна цена, това бижу е перфектният подарък.

Защо да подарите златни обеци на едно малко момиченце?

Според много хора златото е твърде скъп благороден метал, за да се носи от малки деца. Особено когато е под формата на обеци, рискът те да бъдат изгубени е твърде голям. Ние ви уверяваме в рентабилността на една такава инвестиция. Златото не губи своята цена и един ден изделието може да премине в ръцете на следващото поколение.

От друга страна, при изработката на обеците, сме се погрижили да реализираме най-сигурния дизайн с механизъм за закопчаване, който е здрав и надежден. Обеците се свалят лесно, но е почти невъзможно да се разкопчаят от само себе си и да изпаднат от ухото. Да не забравяме и факта, че тук ви представяме един първокласен продукт, чиято цена е супер достъпна.

Златото – благороден метал с доказани антисептични свойства

Основната причина да подарите златните детски обеци Hello Kitty на малко момиче е именно благородният метал. Това е най-добрият материал за първите обечки. Златото не само не предизвиква възпаления и алергии, но дори ускорява зарастването на пробитото място. Множество изследвания потвърждават антисептичните свойства на жълтия метал.

Той е един от малкото, които не предизвикват алергични реакции у хора с непоносимост към метали. За изработка на цялата ни гама златни бижута, ние използваме 14-каратово злато Проба 585. В състава на материала не влизат никел и олово. Моделът е изящно декориран с циркони и емайл. Комбинацията от камъни, цветове и златните отблясъци на метала е наистина обаятелна. Вашата малка принцеса ще изглежда прелестно с това стилно бижу.

Всички наши ювелирни изделия се доставят заедно със сертификат за произход и качество.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: