• Детски златни обеци "Калинки"

Детски златни обеци "Калинки"

Наличност:
2 -3 Дена
Модел:
z3034-mag
Цена
185.90лв.

Описание

Детски златни обеци с бели циркони и калинка от емайл в средата

Материал: Злато 14 карата

Размер: 9мм Х 7мм

Грамаж: 1.25 гр

Красиви, необичайни и преди всичко, изработени от 14-каратово злато, нашите детски златни обеци Калинки са перфектният подарък за всяко момиче. Бижутерия Паладиум ви предлага най-стилните детски бижута от благороден метал на ексклузивни цени. Дизайнът им е точно толкова приказен, колкото децата очакват, а качеството – по-високо от това, на което държат родителите.

Калинка от емайл – перфектният декоративен елемент

Обеците са истинска наслада за очите, защото в дизайнът им се забелязват два ефектни акцента – калинките и златната рамка, покрита с циркони около тях. Нека първо поговорим за декорацията, дала име на това прелестно ювелирно изделие. Калинката, поставена върху всяка обеца, дължи автентичния си вид на емайлирането – процес, който заслужава вашето внимание.

Калинките, украсяващи тези златни детски обеци са изработени чрез техника на декориране, наречена емайлиране. Емайлираните бижута стават все по-популярни не само по отношение на детските дизайни, но и в бижутерията за възрастни. С този похват, на изделията от благородни метали, се придава по-нетрадиционен и много ефектен облик.

Емайлирането е специфична операция, при която специална стъклена маса на прах се полага върху готовия ювелирен продукт. След нагряване, стъкловидната маса се разтопява и се слива с повърхността на метала. Връзката е изключително здрава и след изстиване емайлът не може да бъде лесно премахнат.

Уточняваме, че емайловите покрития са здраво свързани с металите, върху които са положени, защото знаем, че това е основно притеснение на болшинството родители. Ако решите да купите тези детски златни обеци, можете да бъдете абсолютно сигурни, че калинките няма да помръднат от своето място. Детето ви може да спи, да си играе и да се къпе с обеците, без риск от повреждане на емайла.

Емайлираните декоративни елементи са напълно безопасни за здравето на малките ни клиенти. Нито емайловото покритие, нито багрилата, с които е оформена декорацията, съдържат токсични вещества и алрегени. За да може да се отстрани емайлът от обецата е необходимо нагряване до много високи стойности. Нашите изделия са не само красиви, но и изключително качествени.

Циркони като допълнителен ефект на декорацията

Цирконите са важна част от декорацията на златните обеци Калинки. Светлият им цвят контрастира чудесно с тъмно червения и черния цвят, с който е оцветен емайла. Белият циркон си подхожда много добре и с жълтия цвят на златото, от което са изработени детските бижута. Методите на инкрустиране на малките циркончета, които използваме, гарантират оставането им на място.

Цирконът е полускъпоценен камък с уникална дисперсия. Неговото светлопречупване го доближават по обаятелност до диаманта. Можете да бъдете сигурни, че малката ви принцеса ще изглежда прелестно със своите обечки. Големината, формата и видът на закопчалката ги правят подходящи за деца на възрастн над 1 годинка.

Златните детски обеци Калинки са изработени от 14-каратово злато проба 585. Те могат да бъдат първите накити след продупчване на ушичките, защото благородните метали злато и сребро не причиняват инфекции. В състава на златните сплави, с които работим, не присъстват примеси, причиняващи алергии и възпаление. Златните ни изделия са напълно свободни от никел и олово.

Ювелирните ни изделия се доставят заедно със сертификат за произход и качество. Това е документът, който потвърждава автентичността на използваните от нас материали.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: