За нас

Фирма “Паладиум” е основана през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество, до този момент непознати на българския пазар, младият бижутер отваря своята първа работилница в Пловдив.

Успехът не закъснява и само за няколко години Паладиум се превръща в една от водещите и обичани марки в България, а бижутата ни стават неразделна част от гардероба на редица известни личности. Паладиум носят всяка година и участничките в най-големия конкурс за красота в България – Мис България.

Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в България и днес ние  произвеждаме за редица именити марки.

Нашият успех е непреходен, защото той се гради върху уменията на екипа от специалисти, които работят за нас. Силата ни е, че умеем да съчетаем качествата на нашитемлади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори бижутери.

Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално.
От самото начало работим само с благородни метали, скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Скъпи подаръци за любими хора, традиционно се търсят из бижутерийните магазини. Скъпоценностите си остават един от най-разпространените начини за оказване на внимание към най-близките ни.
Всяко едно бижу се изработва ръчно и е само по себе си уникално.

Palladium Wholesale Jewelry е фирма с традиции, а традицията е нещо много важно за нашите клиенти, защото тя дава престиж, добър имидж и сигурност.