Колиета с кристали от Swarovski®

 • Цена
  лв. - лв.
 • Тип
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Подходящо за
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Материал
  0

В този раздел на фирмения ни онлайн магазин е представена уникалната ни колекция от колиета Сваровски. В него ще откриете и страхотни комплекти, включващи гривни и обеци с идентичен дизайн. Смело можем да заявим, че това е идеалното място за покупка на подарък за любимата жена. Накитите от тази категория притежават финес, уникално излъчване и красота, каквато трудно ще намерите другаде.

С какво ювелирните ни изделия превъзхождат масовата продукция?

Кристалните компоненти, създадени от марката Swarovski се смятат за най-качествените машинно изрязани и полирани кристални мъниста в света. Предвид засиленото търсене на луксозни колиета с камъни и други бижута, декорирани с въпросния кристал, неизбежно се повишава и количеството на имитациите.

Името на австрийския бранд се добавя към наименованието на всяко бижу с инкрустирани в него стъклени декоративни елементи. По този начин недобросъвестни търговци повишават драстично цената на своите нискокачествени изделия и печелят от наивността и липсата на компетентност у обикновения потребител.

Има редица тънкости, отличаващи оригиналния стъклен камък от евтината имитация. На тях ще обърнем съвсем малко внимание, защото не смятаме за нужно да изискваме експертни познания от редовите купувачи. За да са абсолютно сигурни в качеството и оригиналния произход на дадено колие с камъни Сваровски, те трябва единствено да избират внимателно мястото, от което пазаруват.

Нашите ювелирни продукти превъзхождат предлаганите на масовия пазар главно по гарантираното качество на използваните материали. Ние не можем да си позволим да компрометираме репутация, градена с години, влагайки имитации, вместо оригиналните детайли, посочени в описанието и наименованието на всеки отделен продукт.

Нашите колиета Сваровски са на изгодни цени, но стойността им е напълно съизмерима с чистотата и качеството на вложените в изработката материали. В голямата си част изделията са направени от сребро с висока чистота на сплавите – Проба 925. Камъните, вградени в бижутата са с оригинален произход, който ние гарантираме, предоставяйки сертификат за съответствие с установените стандарти, заедно с всеки закупен артикул.

Полезни съвети при избора на такъв накит

Един от признаците за индивидуалността на жената са нейните накити. Те не просто допълват облеклото, прическата и грима, а показват нейното отношение към аксесоарите и умението ѝ да ги комбинира правилно. Украшенията перфектно изразяват женската самобитност, давайки достатъчна информация за способността на една дама да цени красотата, включително своята собствена красота.

Има жени, които са напълно безразлични към своята визия, както и доста суетни представителки на нежния пол. Вторият тип са тези, за които си заслужава да прегледате уникалната ни колекция от колиета Swarovski и да изберете подходящ накит за подарък. С въпросното решение обаче не се изчерпва сложността на задачата. Не е достатъчно да решите дали да заложите на такъв подарък, а ще трябва и да се спрете на идеалния за съответната жена модел.

Първият въпрос, касаещ пряко избора на огърлица е: за кого е предназначена тя – за вас самите или за подарък на скъп на сърцето ви човек? Става ясно, че в единия случай накитът ще бъде избран от жена, а в другия – от мъж. Факт е, че жените умеят, чисто интуитивно да избират правилните бижута, докато сред господата има малцина, способни да направят добра селекция на бижутерйни изделия, предназначени за представителка на противоположния пол.

Луксозно колие с камъни от въпросния вид, особено ако е изработено в дискретен дизайнерски стил, е изключително подходящо за делови срещи и официални вечери. Накит с ненатрапчиво излъчване се вписва отлично в изискания женски тоалет. По същия начин сребърните сватбени бижута успяват да подчертаят изтънчеността и непринудения чар на булката.

В същото време, една красавица би могла много успешно да носи украшение с оригинален и по-масивен кристал по време на лятната си почивка. Основното правило във всеки от изброените случаи е да се следва чувството за пропорция. В никакъв случай не е редно да се замества красотата и ефектността на бижутата с тяхното количество.

Ето защо смятаме за задължително мъжете да избират внимателно съответното колие Сваровски, така то да отговаря на стила на онази, за която е предназначено. Господата често имат неблагоразумието да избират за себе си подаръците, предназначени за техните любими. Те се стремят да покажат щедрост и материално благосъстояние, спирайки се на най-големия екземпляр, без да си дават сметка, че дамата на сърцето им предпочита да носи доста дискретни и нежни бижутерски изделия.

Дрехите и цялостната визия влияят изключително много на избора на бижу, затова е важно предварително да определите към кой тип принадлежи жената, на която искате да подарите колие Swarovski? Тоест, кои са особеностите на нейната външност? В противен случай съществува сериозен риск, изненадата ви да се окаже от не най-приятните.

Стилистите класифицират жените според външността им като: „пролет”, „лято”, „есен” и „зима”, и тук възрастта не е показател за съответната класификация. В случая се отчита цветовата съвместимост на кристалите с тена на кожата и с цвета на очите и косата. Пролетните „момичета” (от всички възрасти) обикновено имат руси коси, така че за тях подходящи са кристалите в светлосини, зелени и жълти нюанси.

Дамите от типа „лято” са със светлокестеняви коси и блед тен на кожата. На тях подхождат сребърни колиета с камъни в розово, бордо и синьо. Есенните красавици, пък са със зелени очи, лунички и смугла кожа. Подхождат им кристали в маслинена, синя и зелена окраска. Представителките на типа „зима” са с тъмна коса, ярки очи и светла кожа. Подхождат им бижута с ярко жълти, черни и розови кристални орнаменти.

Селектирането на идеалния модел от богатата ни колекция от колиета с кристали Сваровски, би трябвало да се базира също и на формата (овала) на лицето, както и на фигурата. Дължината на верижката и големината на централния елемент (висулка) са също от значение. Те биха могли да подхождат, но е възможно и да са крайно неподходящи за конкретната дама.

Колиетата с дължина до средата на гърдите и по-дългите модели са особено удачно решение за по-дребни и закръглени женски фигури. За дамите с издължено телосложение добър вариант са огърлиците по врата. Те чудесно дефинират дългата и тънка шия, но не биха стояли добре на госпожица с късо вратле и двойна брадичка, например.

Оригиналните ни колиета на Сваровски са направени основно от сребро. Този благороден метал, заедно с платината и бялото злато, се съчетават най-правилно със специфичния блясък на кристала. Поради тази причина стилистите са категорични, че сваровските кристали, в комбинация със златни накити и диаманти стоят долнопробно. Мярката е факторът, превръщащ бижуто в посредствен кич.

Предимството на всяко наше сребърно колие Сваровски се състои и в цената на повечето артикули. Сребърните ювелирни произведения са по начало по-евтини от златните, поради сериозната разлика в цената на двата благородни метала на световните пазари. Въпросният факт позволява на нас бижутерите да предвидим повече материал при създаването на даден дизайн, без цената на крайния продукт да надхвърля стойността, достъпна за редовия потребител.

Възрастта – ключов момент при избора

Универсалното приложение на болшинството от нашите сребърни колиета е очевидно. Някои модели са твърде стилни, за да бъдат неподходящи за когото и да е. Въпреки това, понякога бижутата издават възрастта повече от цифрите в паспорта, защото в желанието си да изглеждат по-млади, някои жени са склонни да правят нелепи експерименти. И ако на 20 години всеки гаф е простим, то на 45 – едва ли.

Изборът на накита говори повече за възрастта на жената, отколкото предполагаме, така че с лошо подбрано сребърно колие, тя може да изглежда от 5 до 7 години по-възрастна. И ако за съвсем младите госпожици този факт не представлява проблем, то жените над 40 едва ли ще бъдат щастливи.

С възрастта някои дами стават по-сдържани в подбора на дрехите и аксесоарите, докато други просто не желаят да се примирят с отлитащата младост, залагайки на украшения, подходящи за 20 годишни момичета. Такива са моделите с акцент пеперуда, изпъстрени с голям брой малки сини, розови и лилави кристалчета.

Ние смятаме, че идеални сребърни колиета за жени над 40 години са моделите от серията Late Night и Royal, включително уникалните ни комплекти, включващи гривна и обеци с идентичен дизайн. Няма нищо лошо в това, жената да се интересува от модерни накити, стига да следва модните тенденции в своята възрастова ниша. Идеята е да не се губи връзката с реалността и да се стига до нелеп и смешен имидж.

Има едно златно правило, което е уместно да се следва в носенето на ювелирни украшения. То гласи: Младите момичета залагат на оригинални, ефектни композиции, докато зрелите госпожи избират в полза на висококачествените материали. Добрата новина е, че нашите дамски сребърни колиета са и двете – ефектни и изработени от качествено сребро с висока чистота на пробата.

Етикетът в бижутерийното изкуство казва, че младите госпожици не бива да носят големи диаманти, дори когато могат да си ги позволят. Изключение прави единствено годежният пръстен. Ето защо на тях препоръчваме гамата нежни сребърни колиета с вградени множество малки кристалчета. Разноцветните модели дават богата база за отлична селекция.

Комбинацията от нежно сребърно колие и чифт обеци от същата серия е класика, подхождаща на всички възрасти и социални прослойки. Предимството на въпросния дизайнерски стил е неговата оптимална съвместимост с облеклото. Стои отлично както с по-небрежни ежедневни дрехи, така и с елегантен вечерен тоалет.

Класическото дамско сребърно колие с голям кристал Swarovski в черен, тъмно син или рубинен нюанс ще подхожда на всяка бизнес дама и представителка на изкуството над определена възраст. Ако все още изпитвате известни колебания, не се колебайте да ни потърсите. Обещаваме навременна експертна консултация относно избора и покупката на всички видове накити, представени в богатия ни продуктов каталог.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ