Комплекти бижута с цирконий

 • Цена
  лв. - лв.
 • Подходящо за
  0
  0
 • Тип
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Материал
  0
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Екипът на онлайн магазин Паладиум ви приветства с Добре дошли в категорията, представяща нашите уникални комплекти бижута с цирконий. Комплектът е най-сигурният начин да съчетаете аксесоарите правилно, така че визията ви да бъде на нужната висота. Най-често срещащите се комбинации в раздела включват обеци и колие (медальон), но в някои ансамбли присъства и пръстен, следващ същия стил и дизайн.

С какво комплектите ни ще ви спечелят?

Характерно за тази нашата колекция е забележителното присъствие на циркония в качеството му на основен декоративен елемент. Това е камък, който винаги е оставал в сянката на по-големия си „брат” – диаманта. С присъщия си ослепителен блясък обаче, и предвид много по-ниската му цена, той и до днес е основен заместител на диамантите в бижутерията.

Цирконите впечатляват с изящното си и луксозно присъствие в накитите. Първа с тях се е запознала Персия, където камъните били наричани „заргун”. Тази дума се е превеждала като „слънчеви”, защото цветът им първоначално бил жълт. По-късно в Индия биват открити богати находища на този брилянтен самороден минерал.

В древността цирконът се използвал главно за направата на амулети. По това време се смятало, че този камък притежава способността да издига човека и да го прави владетел. Радвал се и на популярност сред мъдреците, които го използвали за подобряване на своята интуиция и доразвиване на ясновидските си способности.

Цирконите се влагат във всякакви бижута – от благородни и обикновени метали. Няма спор обаче, че в комбинация със сребро, тяхната обаятелна прелест е ненадмината. Ние вярваме, че сребърните накити с инкрустирани в тях циркони подхождат на всяка жена и са идеално допълнение към елегантната ѝ визия както в ежедневието, така и на бляскави гала събития.

Сребърните ни комплекти с Цирконий успяват да покрият и най-високите изисквания по отношение на дизайн, изработка и качество на материала. Работим с премиум клас сребърни сплави с висока чистота на среброто – Проба 925. Цирконите, вградени в нашите бижута присъстват както в класическия си вариант, така и във вид на разноцветни камъни, имитиращи рубин, топаз, аметист, опал и др.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ