Комплекти

 • Цена
  лв. - лв.
 • Подходящо за
  0
  0
 • Тип
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Материал
  0
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Вероятно и вие, заедно с още много други хора в навечерието на голям всенароден или личен празник, се колебаете какво да подарите на любимата жена – обеци, пръстен, колие? Ние от Паладиум имаме страхотно решение – заложете на изящен комплект бижута, за да бъде дамата ви хармонично окичена с прелестни накити, достойни да споделят нейната красота.

Защо са най-добрият вариант?

Всяка жена с вкус и афинитет към накитите знае, че само стилният ансамбъл дава възможност да се реализира стилен, завършен и съвършен облик. Ако сте мъж и четете следващите редове, вероятно ще ви е особено полезно да научите, че жените се изправят пред голямо предизвикателство, когато подготвят тоалета си за някакво важно и специално събитие.

Освен избора на тоалет, обувки, грим и прическа, жената е принудена да помисли и за подходящи аксесоари – без тях нейната визия не би била завършена. Когато искаш да сложиш любимото си  ново колие, но не намираш в колекцията си обеци, с които да го съчетаеш, изпадаш в ситуация, изискваща импровизации, които рядко се радват на огромен успех.

Златните ни и сребърните комплекти бижута решават с лекота един наистина доста сериозен проблем. Те гарантират наличието на синхрон и симбиоза между различните детайли на визията – форми, цветове, големина, материал и т.н. Обликът на вашата дама ще е перфектен, когато камъните на ювелирните изделия от комплекта подхождат на роклята ѝ, на очите ѝ, на тена на лицето и цвета на косата.

Комплектът си остава класика не само в облеклото, но и при подбора на аксесоарите. Именно с него всеки може да покаже, че притежава добър вкус и да спечели уважението и възхищението на околните. Например, стилен ансамбъл от пръстен и обеци, а понякога и колие или висулка, дава възможност да се максимизират характеристиките и предимствата на притежателката на бижутата - изяществото на ръцете, нюанса на очите и т.н.

Когато се облича за гала събитие по какъвто и да е повод, жената обезателно трябва да следва определен стил при избора на тоалет, а добавянето на златни и сребърни комплекти несъмнено ще се превърне във финалния щрих на един забележителен образ. Накитите във вид на стилна серия са повече официално, отколкото ежедневно решение, но това правило има и изключения.

Както следва от дефиницията, повечето от нашите сребърни бижута комплекти съчетават няколко елемента, изпълнени в едно дизайнерско решение с най-последователно съответствие на декоративните елементи и формата на вложките. Такъв сет е особено подходящ за нежния пол, който винаги се стреми към идеала във всичко, и дори напротив, за жените, които постоянно се съмняват в правилната комбинация от различни аксесоари.

Независимо от случая, няколко ювелирни детайла с еднакъв дизайн винаги изглеждат стилно, изискано, създават усещане за хармония и говорят за несъмнено добрия вкус на своята притежателка. Следователно познаването на характеристиките, правилата за избор и използване на комплектите ще позволи на всяка жена да изглежда като истинска дама с благородническо потекло.

Възможни видове бижутерийни ансамбли – официални, ежедневни, популярни

Необходимо е да се прави разлика между комплектите спрямо следните характеристики: цветът на метала, наличието и липсата на вложки и видът на камъните (скъпоценни / полускъпоценни), броят на детайлите, сложността на изработката, целта (изключително вечерна, ежедневна).

Пълният златен/сребърен комплект се състои от следните елементи: обеци, колие или висулка, пръстен и гривна. Носенето на пълен набор от тези накити е подходящо за специални тържества, но за ежедневието се препоръчва да се носят не повече от две - три украшения. В комплектите могат да влизат камъни с различни нюанси - прозрачни, розови, жълти и червени и т.н.

Това прави избора максимално разнообразен и позволява да се задоволят най-смелите фантазии и предпочитания, както и да се подчертаят директно характеристиките на външния вид. Цената на оригиналните дамски бижута комплекти зависи от множество фактори и би могла да е както висока, така и доста достъпна. По правило цената се формира в зависимост от пробата на благородния метал, наличието и липсата на камъни, сложността на изработка на декоративни елементи и т.н.

Независимо дали става въпрос за композиция, инкрустирана с диаманти, естествени камъни, кристали Swarovski, модел, изработен с филигранна техника, винаги можете, стига да пожелаете, да намерите своя вариант, достъпен и отговарящ на вашите критерии. Нашият бижутерски магазин е в състояние да осигури огромен брой елегантни и доста евтини комплекти бижута, от които да изберете идеалния вариант за всеки повод и вкус.

Коя от изтънчените ни композиции да изберете, за да изглеждате елегантно на работа всеки ден или да удивите присъстващите на гала събитие със своя безупречен стил? Отговорът на този въпрос зависи преди всичко от вашите личните предпочитания и стил, но е редно да се вземат предвид и някои допълнителни фактори като: възраст, социален статус, контур на лицето и форма на тялото.

Самият избор на някой от нашите луксозни комплекти бижута не бива да е хаотичен. Грешките в стилизиране на визията се допускат основно защото изборът се базира на цената на изделието, както и на други лични предпочитания, без да се е съобразена стилистиката на комплекта с индивидуалните характеристики на съответния човек.

Бижутата са вид украшения, чийто смисъл е не просто да бъдеш окичен с лъскави орнаменти и бляскави камъчета. Те притежават свойството да омекотяват по-грубите черти на лицето, да смекчават и издължават овала, да акцентират върху цвета на очите и дори оптически леко да го променят. Бижуто има способност да ви накара да изглеждате по-млади, а също и да ви състари, ако е погрешно избрано.

Покупката на комплекти бижута онлайн има своите минуси и недостатъци. Не можем да отречем факта, че пазаруването в интернет ни лишава от възможността да изпробваме изделието, за да видим как ни стои. Това налага да се следват тенденциите да се избират накити, подобни на други, които са издържали теста на времето и са доказали, че стоят идеално на съответната дама.

Какво обаче, ако дамата иска разнообразие? Тук определено не съществува проблем, стига към подбора на евтини сребърни комплекти да се подхожда достатъчно отговорно.  Цветът на кристалите Сваровски, в случай че заложите на такъв сет, следва да бъде мек, деликатен и ненатрапчив, ако е предназначен за ежедневно използване.

С вечерните и официални дамски сребърни комплекти може доста да се експериментира, но е важно да няма цветови конфликт между тоалета, цвета на косата и очите, и останалите аксесоари – чанта, колан, обувки. Среброто по никакъв начин не бива да се носи с облекло, по което има златисти декоративни елементи – копчета, катарами, верижки и др.

Може ли някой от прелестните ни сребърни комплекти за жени да се избере като годежен подарък? Годежният пръстен е изключително важно бижу, носещо много специална символика. Ето защо не е препоръчително неговата стойност да се намалява, поднасяйки се заедно с други видове украшения, независимо колко красиви са те.

Друг важен момент е видът на метала – среброто много рядко се използва за изработка на пръстени, чиято употреба се очаква да бъде ежедневна. То е крехък метал, неспособен да издържи на екстремна употреба. Красивите ни, изработени от сребро комплекти, биха били чудесен подарък за сватбения ден, но пръстенът за годежа е само един вид украшение.

Комплект сребърни бижута с циркони и кристали Swarovski е комплимент за всяка дама, така че личните празници са чудесен повод да поднесете подобен дар на онази, която смятате, че го заслужава. Изненадайте любимото си същество с прелестна комбинация от накити за рождения ден, за годишнината от сватбата, за Коледа и Свети Валентин.

Освен перфектният сребърен комплект за жена, която искате да спечелите и зарадвате, можете да спрете вниманието си и на ансамблите ни от 14-каратово злато. Всеки наш продукт пристига при купувача, придружен от сертификат за произход и качество.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ