Пръстени с кристали от Swarovski®

 • Цена
  лв. - лв.
 • Подходящо за
  0
  0
 • Тип
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Материал
  0
 • Разцветки
  0
  0
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Изумително красива колекция от пръстени с камъни, ви предлага този раздел на фирмения сайт на бижутерия Паладиум. Модели, следващи последните модни тенденции, както и класически образци на ювелирното изкуство, ви очаква в тази категория. Основният използван за изработка материал е сребро Проба 925 – материал с отлично качество на достъпна цена.

Как да изберете уникалното бижу, което ще ви радва ден след ден?

Разглеждайки уникалните ни пръстени с камък Swarovski, е много възможно да изпитате затруднения в избора на идеалния модел. Задачата е двойно по-сложна, ако пред нея е изправен мъж, желаещ да изненада и зарадва любимата жена. Мъжете са слабо запознати с актуалните тенденции в бижутерията и това е разбираемо. Как обаче да са сигурни, че подаръкът им ще предизвика очакваната радост и възторг?

Пръстенът е украшение с многовековна история, което обаче, за разлика от другите накити, следва да се подбира максимално внимателно. Ръката на всяка жена е различна, а още повече структурата и големината на пръстите. На една дама даден модел би могъл да стои прекрасно, но на друга изобщо да не подхожда.

Дългогодишната ни практика се дължи главно на стремежа ни да предоставим най-подходящия продукт на всеки клиент, тоест, този, който ще подхожда най-много на съответната жена. Ето защо за нас е привилегия да можем да ви дадем ценни насоки как да изберете единствения, перфектния, съвършения екземпляр от богатата ни гама пръстени Сваровски.

Пръстените, повече от всички други бижута следва да се подбират съобразно телосложението и преди всичко според формата на ръката. Така например, на ръка с тънка китка и дълги пръсти ще стоят чудесно няколко по-тънки пръстена или един по-фин с нежни камъчета, инкрустирани симетрично и елегантно.

На притежателките на по-едри ръце и пръсти ще подхождат нашите масивни Сваровски пръстени с големи овални кристали. Те няма да се изгубят на фона на по-пищната фигура и ще успяват да привличат вниманието върху себе си. Пръсти, които възприемаме като къси, трябва да се окичват с бижута със средна големина и с вертикално ориентирани, издължени вложки.

Модата при пръстените наложи така наречените „коктейлни” модели. Те се срещат (включително в каталога ни)в наистина смели и супер оригинални вариации – някои са дори доста екзотични. Формите са пиршество на фантазията – цветя, пеперуди, сърца, змийски глави и т.н. Комбинациите от камъчета с различни цветове в отделни изделия са наистина изключително атрактивни.

Оригиналните дизайни на коктейлните пръстени Swarovski позволяват на дамите с индивидуален стил винаги да изпъкват. В случай че жената, която планирате да изненадате с уникално бижу е точно такава, ярка и забележителна личност, то спокойно можете да очаквате тя да носи пръстена, получен от вас доста често. Той ще допълни както съблазнителната ѝ вечерна визия, така и яркия ѝ casual облик.

Цветът на декоративните детайли на пръстена е също от голямо значение. Камъните, използвани от майсторите ни бижутери покриват цялата възможна палитра от разцветки – сини, червени, розови, жълти и дори черни кристалчета украсяват изделията, представени в специалната ни колекция.

Доста лесно ще ви е да отсеете подходящите Swarovski пръстени от богатия ни каталог, ако се ръководите в избора си от цвета на очите на любимата жена, конкретен тоалет или специален аксесоар, с който изделието ще си подхожда. Уместно е да съобразите цвета на камъка с този на любимото колие, гривна, обеци и т.н.

Кристалът, доближаващ се най-много до диаманта

Красивите пръстени с камъни Сваровски имат универсално приложение. С тях спокойно бихте могли да се окичите, за да отидете на кино, на среща с приятели, на нощен клуб, на гала вечеря и на изискано парти. Едно е абсолютно сигурно – бижуто ще привлича погледите към вас и ще ви помогне да се откроите в тълпата.

С какво обаче Сваровският кристал печели доверието на милиони почитатели на бижутата по целия свят? На първо място той е предпочитан заради брилянтното си излъчване, съчетано с достъпната цена на съответното ювелирно изделие. Не е нужно да се разорявате, за да блестите с красиви накити, отрупани с милион ярки кристалчета в разнообразни пищни цветове.

Името Swarovski се е превърнало в синоним на най-качествените стъклени кристали, предлагани на бижутерийния пазар. Марката съществува повече от век и носи името на австрийски производител, създал собствена технология за машинно рязане на синтетичния кристал още през далечната 1892г.

За да можем днес да изработваме и предлагаме изключително привлекателни пръстени Сваровски online, австрийският бранд и неговият основател имат основен принос. Макар технологията на производство да се пази в дълбока тайна, добре известно е, че камъните са направени от кварцов пясък и естествени минерали, но как точно – остава мистерия.

Самият продукт е форма на изкуствено стъкло, в чийто състав има и 32% концентрация на олово. Въпреки че оловото е токсично вещество, носенето на бижута от оловно стъкло не е вредно за човешкото тяло. Всъщност наличието на олово е това, което придава на кристалите допълнителен блясък и обаяние.

Макар уникалните ни пръстени Сваровски да са с масово достъпни цени, изработката на камъните не е никак евтина и проста. Компанията е създала не само невиждана до момента формула за производство, но и собствена, патентована машина за рязане, която дава възможност за технологично рязане, гарантиращо висок индекс на пречупване в кристалите.

Машината е толкова мощна и прецизна, че може да изреже до 100 фасети в минута с огледално и огънато отразяване на светлината в различни посоки. Преминавайки през сложните процеси на създаване и изрязване, кристалите биват впоследствие полирани до съвършенство.

Някои пръстени с кристали Сваровски имат специални покрития. Кристалите AB, например, имат метално покритие, което пречупва светлината в дъговия спектър. Комбинацията от свръх секретна химическа формула и свръх висока степен на прецизно изрязване, прави възможно създаването на стъклен декоративен елемент, доближаващ се по изящество до самородния диамант.

Сваровският кристал е логично по-скъп от обикновеното стъкло, поради сложния производствен метод, но въпреки това, той е стотици по-евтин от диамантите. Поради тази причина камъните на престижната австрийска марка се използват масово в бижутерията и модната индустрия от десетилетия.

Важно е обаче да се използва оригинален продукт, а не нискокачествена имитация, с каквито пазарът е залят. Ето защо препоръчваме да купувате пръстените и другите бижута, декорирани с такъв орнамент от утвърдени търговци и производители. Кристалчетата са достатъчно крехки и чувствителни на въздействия, за да рискувате, влагайки парите си в още по-крехки и нетрайни стъклени мъниста.

Правилната поддръжка и съхранение са от ключово значение за доброто състояние на бижуто

Да притежаваш страхотен сребърен пръстен с камък не е достатъчно. Важно е да се погрижиш да запазиш оригиналното му луксозно излъчване, в противен случай рискуваш околните да си помислят, че носиш накит, закупен от случайна сергия на някой панаир. Среброто бързо потъмнява, ако не се почиства и полира редовно, а камъчетата помътняват и започват да приличат на пластмасови мъниста.

Необходимо е да се знае, че кристалът, използван за изработката на тази наша колекция не понася добре контакта с вода, химически активни вещества, козметика и парфюмерия. Нашите невероятно изискани сребърни пръстени с камъни са създадени да бъдат превъзходна украса на ръцете ви, а не просто техен постоянен придатък.

Обезателно ги сваляйте преди да влезете във ваната или под душа, и още повече, когато извършвате каквато и да е домакинска работа. Имайте предвид, че деликатните камъчета подлежат на лесно счупване при контакт с твърди метални и други предмети. Когато чистите, готвите и гладите, свалете накита и го приберете на добре защитено от топлинни, химични и механични въздействия място.

Всеки от нашите сребърни пръстени с камъни Сваровски пристига при вас придружен от сертификат за качество и произход, както и от съответния фискален документ. Той е вашата гаранция в случай на дефекти и повреди, така че бъдете отговорни и го запазете.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ