Пръстени с цирконий

 • Цена
  лв. - лв.
 • Подходящо за
  0
  0
 • Тип
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Материал
  0
  0
  0
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Имаме удоволствието да ви приветстваме с Добре дошли в раздела, в който е представена изумителната ни колекция от пръстени с цирконий. Гамата включва както класически и непреходни форми, така и най-модерните дизайни, търсени от все повече купувачи. Среброто е основният материал, използван за изработка, а цирконът е елементът, допълващ неговата непреходна красота.

Бижуто, което умее да говори

Пръстенът е един от най-старите видове накити, чиято роля почти винаги е била тази на индикатор за нечие социално или значимо положение в общество. Днес пръстените се носят основно за украса. Те са аксесоар, който умело подчертава индивидуалния стил и вкус на своя притежател. Това универсално бижу обаче не е изгубило функцията си на знак, който показва на околните коя жена е сгодена и коя е вече омъжена.

Традицията повелява годежният и сватбеният пръстен (брачна халка) да бъде изработен от злато. Класическият благороден метал обаче постепенно бива изместен от своя бял аналог като материал за производство, а днес дори среброто се превърна в сериозна алтернатива на златото.

В категорията няма да намерите брачни халки, но със сигурност ще откриете изумително красиви сребърни пръстени с цирконий, чийто дизайн пресъздава с максимална точност визията на годежния еквивалент на пръстена. Камъкът, наподобяващ диамант, заема централно място в композицията, непозволявайки на друг декоративен елемент да го измести.

Пръстените са изключително търсени бижута, затова ние сме се погрижили да предложим на своите клиенти от цялата страна невероятно разнообразие от модели за всеки вкус, индивидуален стил и повод. Имаме както съвсем нежни и ненатрапващи се изделия, така и масивни пръстени с нестандартна форма и множество инкрустирани в тях големи и малки циркончета.

Какво вероятно не знаете за камъка, инкрустиран в нашите бижута?

Изборът на сребърен пръстен с цирконий е изключително разумен, защото срещу съвсем скромна сума пари, получавате едно красиво и елегантно украшение. Среброто става все по-популярен и предпочитан благороден метал, и то не само заради ниската му цена. Металът има по-непринудено присъствие и стои чудесно не само, когато е комбиниран с официални женствени тоалети, но и в съчетание с по-непринудено и дори екстравагантно облекло.

Пръстените ни са изработени от сребро Проба 925. Материалът е с отлична чистота и качество, а изделията в голямата си част имат родиево покритие, което ги защитава от окисляване и потъмняване. Родираните сребърни накити имат по-силен блясък и са устойчиви на надраскване и деформации. За деликатен накит, какъвто е пръстенът, тази характеристика е от огромно значение.

Особено внимание заслужава камъкът, който служи за декоративен елемент на пръстените от колекцията ни – Цирконът. Цирконите са масово използвани в бижутерията от години, радвайки с брилянтното си присъствие и ниска цена. Вероятно имате и други накити с циркони, но доколко добре познавате този изключително стилен минерал?

Циркониевият силикат (ZrSiO4) е естествен полускъпоценен минерал с вулканичен произход и много примеси в състава си. Името му идва от персийската дума Zargun - „златен“. Камъкът се добива във Виетнам, Тайланд, Шри Ланка, Сибир, Якутия, САЩ и Мадагаскар. Една от най-красивите му разновидности, наречена жаргон, има златисто жълт оттенък. Също така се среща в кафяво, оранжево, червеникавокафяво, тъмно зелено.

Сребърните ни пръстени с циркони са еталон на модерното ювелирно изкуство. Минералът печели сърцата на купувачите с високото си светлопречупване. Всяко бижу, представено в раздела се доставя на купувача, придружено от сертификат за качество и произход. Този документ ви дава пълната увереност, че сте закупили уникален сребърен пръстен с циркон, независимо дали за себе си или за подарък на любим човек.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ