Комплекти с кристали от Swarovski®

 • Цена
  лв. - лв.
 • Подходящо за
  0
  0
 • Тип
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Материал
  0
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Имаме удоволствието да ви приветстваме с добре дошли в нашата специална категория, посветена на уникалните ни комплекти бижута Сваровски. Комплектът е сигурен начин една жена да покаже стил и висока класа. Той също дава възможност на господата да демонстрират своята щедрост. Избирайки изключително красив ансамбъл от накити за своята любима, мъжът показва своето желание да отрупа със скъпоценности дамата, спечелила сърцето му.

С какво колекцията ни ще ви спечели?

Почти всяка жена е напълно наясно, че не е никак лесно да създадеш бляскава визия, когато се подготвяш за специално събитие, пък и дори в ежедневието. Задачата да се комбинират добре новите обеци с любимото колие е по-трудна, отколкото вероятно предполагате. Ето защо комплектът си остава решение без аналог, особено ако говорим за уникалните ни комплекти Сваровски.

Комплектът говори за изключително внимание към детайла, а коя жена не би искала да се покаже прецизна, добре подбираща както дрехите си, така и аксесоарите. Визията става напълно завършена, когато бижутата са изпълнени в едно дизайнерско решение с най-последователно съответствие на големината и формата на декоративните елементи и тези на кристалите.

Комплектите са не просто разумен избор, а истинско спасение за дамите, които винаги търсят съвършенство, както и за колебливите, съмняващи се в своето умение да комбинират правилно своите украшения. Украсените с камъчета Сваровски комплекти, ви спестяват време и стрес. С тях винаги знаете кое колие с кой чифт обеци ще изглежда най-добре.

Предимствата на ансамбъл с множество прозрачни или цветни кристалчета не са никак малко. На първо място, камъните от въпросния вид имитират отлично царя сред скъпоценните минерали – диаманта. Окичени с по-достъпни по отношение на цената украшения, дамите все пак ще изглеждат като аристократки и холивудски звезди.

Стойността на изделията ни е наистина по джоба на редовия потребител, въпреки че са изработени от висококачествено сребро Проба 925. Дизайнът на бижутата е уникален, създаден от нашите майстори ювелири, които са следвали модните тенденции при бижутата, но все пак са успели да избягат от клишето. Едва ли е нужно да изтъкваме качеството на изработката – тя както всичко, което правим, е безупречна.

Сваровският кристал е акцентът на всяко от бижутата, представени в раздела, но това по никакъв начин не означава, че на метала не е придадена максимално прелестна форма. Сърца, звезди, капки и по-строги геометрични фигури правят нашите сребърни комплекти със Сваровски наистина очарователни.

Ювелирните комплекти с камъни Сваровски са застъпени по-слабо в болшинството бижутерийни магазини. Обикновено се залага на отделни детайли, украсени с прелестния кристал, което принуждава купувачи и ползватели да окомплектоват по свой вкус и усмотрение множество, различаващи се по форма, големина и цвят накити. Резултатите, както показват наблюденията ни в качеството на експерти, са рядко задоволителни.

Уникални особености и предимства на кристала

Разглеждайки прелестните ни комплекти с кристали Сваровски, вероятно се колебаете дали да заложите точно на тях, или да обмислите друг вариант. Ето защо бързаме да ви уверим в правотата на вашето първоначално намерение – категорично смятаме, че няма да сгрешите, ако изберете някой от продуктите, представени в раздела.

Искрящи и преливащи в многоцветни отражения, скъпоценните камъни винаги са успявали да приковат погледа върху себе си и да предизвикват възхищение. Още от древността, човекът е правил опити да създаде техен изкуствен аналог, който да не отстъпва по красота на диамантите и другите скъпоценни „стъкълца”.

Колекцията ни от комплекти бижута с камъни Swarovski показват успеха на въпросното начинание. Кристалът, използван за декорация на сребърните ни изделия, е всъщност най-успешното въплъщение на тази идея. Наименованието на кристала логично носи името на своя откривател, чиято първа партида прецизно изрязани кристалчета е представена още през далечната 1895г. От тогава до днес тяхната популярност не спира да расте.

Срезовете, каквито са инкрустирани и в нашите сребърни комплекти с камъни се произвеждат от особена разновидност на висококачествен кристал. Технологията на производство е разработена от експерти на австрийската компания и до днес се пази в най-строга тайна. Известно е само, че рецептата за приготовление на кристала включва над 70 съставки, а някои компоненти като оловни и серни оксиди, правят материала изключително прозрачен и повишават неговия блясък.

Накитите, включени в един наш комплект Сваровски не могат да останат незабелязани от околните, защото миниатюрните кристалчета пречупват светлината по начин, който действа на наблюдателя почти хипнотизиращо. Изключителната игра на светлините се постига благодарение на невероятната прецизност при изрязване на кристалите.

Фасетите в срезовете могат да варират от 12 до 17 броя, всеки от тях с различна ширина (тесните се редуват с широки). От вътрешната долна страна на срезовете е нанесен тънък слой сребърен огледален субстрат, чиято задача е да предотвратява разсейването на светлинните лъчи и да увеличава яркостта на блясъка. Антистатичната обработка на ръбовете предотвратява утаяването на праха.

Именно на тази, не съвсем до край разкрита технология на производство, се дължи обаятелното излъчване на всеки наш Swarovski комплект. Строгият контрол на произведените продукти цели пълно изключване на наличието на дефекти: всички продукти с дори минимален дефект се изпращат за повторна обработка.

Постоянно се въвеждат нови разработки и подобрения. През последните години австрийската компания стартира производството на цветни кристални късове, чийто цвят съответства на 12 вида естествени скъпоценни камъни. Такива присъстват осезателно и в колекцията ни от Swarovski комплекти.

Днес имате възможност да закупите не само комплект бижута Сваровски, но и други продукти, декорирани с въпросните стъклени късове. Макар и изработени от синтетичен материал, създаден от човека, австрийската марка ги представя като „достъпен лукс” в своите рекламни кампании.

Обичайната за един качествен комплект Сваровски цена е наистина достъпна за редовия купувач, включително в нашата страна. Стойността на висококачествени бижутерийни изделия, изработени от злато и сребро, е неколкократно по-ниска от тази на накитите с инкрустирани в тях диаманти и други скъпоценни минерали. В същото време е трудно да се определи кой от двата варианта притежава по-класно и луксозно излъчване.

Креативните дизайнерски решения, въплътени умело във всеки наш Сваровски комплект, ви позволяват да се докоснете до истински произведения на изкуството. Ние ви даваме възможност да избирате между дизайни, подходящи и за гала събития, и за ежедневието. Броят на компонентите в комплектите избирате вие, а те могат да бъдат чифт обеци и медальон + пръстен в по-големите комбинации.

Комплектът, който поръчате ще пристигне на вашия адрес красиво опакован и придружен от сертификат за оригинален произход и качество.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ