Златни колиета

Невероятно стилна колекция от златни колиета ви предлага настоящия раздел на онлайн магазин Паладиум. Тук е представена една солидна част от оригиналната ни маркова продукция, с която имаме пълното право да се гордеем. Изделия, реализирани по наши собствени дизайни, изработени изящно от висококачествено 14-каратово злато. Този раздел на фирмения ни сайт е перфектното място за покупката на специален подарък за любимата жена.

С какво е уникална тази категория бижута?

Колието е накит, носен около врата и един от най-старите видове бижута, познати на човека още от епохата на палеолита. Днес тази група ювелирни изделия се смятат за предимно дамско украшение, но в исторически план те са универсален - и мъжки, и дамски аксесоар. В много култури мъжете също са ги носили като символ на благородния си произход или позиция в обществото.

На господата в съвременния свят е отредено приятното задължение да купуват красиви златни колиета за жени, които мечтаят да завладеят или за онези, които вече са спечелили. Колекцията ни от изящни огърлици ще ви смае с огромното си разнообразие. Предлагаме изделия с различни дължини и декоративни акценти.

Представящият превъзходната ни гама от златни колиета каталог, е мястото, което можете да посещавате при нужда от първокласно бижу, което се различава от масовата продукция, предлагана в болшинството ювелирни магазини. Погрижили сме се да предложим страхотни накити за по-зрели делови дами, както и нежни огърлици за млади момичета.

Колието не е просто допълнение, а основен акцент в женската визия, затова изборът на дизайн изисква голяма отговорност и внимание. Неговото ефектно присъствие си подхожда с всякакви тоалети, особено когато говорим за бижу от чисто злато. То освежава делничното облекло, но и добавя допълнителна елегантност в официалния тоалет на жената.

Класическите дамски златни колиета се явяват изящна разновидност на огърлицата. Характерно за тях е наличието на декоративен елемент, изпълняващ функцията на централен елемент, който се различава от останалата част по големия си размер. Обикновено говорим за атрактивна висулка, окачена на златна верижка. Когато е декорираната с камъни , висулката става още по-привлекателна.

Каталогът ни представя колиетата в няколко разновидности:

  • Верижки с фигурални висулки, украсени с циркони и кристали Swarovski;
  • Многослойни вериги със и без камъни;
  • Медальони с гравирани върху тях имена;
  • Медальони с име – изработени по поръчка.

Уникалната ни колекция от дамски златни колиета е на супер изгодни цени, като цената се формира на база големината на изделието и характеристиките на златото – проба и тегло. Под внимание при ценообразуването се вземат и характеристиките на камъните, инкрустирани в бижутата, когато има такива.

Полезни съвети при избора

Има множество фактори, формиращи покупката на дамско колие, затова е важно да изберете модел, който не просто ще бъде приет радушно, но и ще бъде носен колкото се може по-често, а защо не и постоянно. Убедени сме, че сте от хората, желаещи подаръкът им да бъде носен ежедневно от любимата жена. Този жест показва привързаност не само към бижуто, но и към онзи, който го е подарил.

Следвайки някои тънкости, ще съумеете да изберете перфектния накит за своята любима. Една от важните характеристики е дължината на верижката. Избирайки дължината, е важно да се ръководите от особеностите на телосложението. Например, късите дамски колиета – златни или от друг материал с дължина до 32см привличат погледа към шията и лицето. Те обаче визуално скъсяват врата.

Огърлиците с дължина 35-40см фокусират погледа върху шията и горната част на деколтето. Медальонът обикновено се спуска точно под нивото на ключиците и по този начин отклонява вниманието от женската гръд. Тази дължина има предимството да е идеална за деколтета с всякаква форма и дълбочина. Накитът стои добре дори с по-висока поло яка.

Колиетата тип Принцеса (до 50см) достигат до долната част на деколтето и логично, акцентират на гърдите, но по-важно е, че визуално издължават лицето, удължават врата и вталяват фигурата. Много добър вариант за по-ниски и леко закръглени дами. Моделът „Матине” е най-дългият вариант (60см), заставащ точно в средата на гърдите. Не е добър вариант за притежателките на пищен бюст.

Цветът на декоративните камъни също е от значение. Добре е той да подчертава нюанса на очите, но и да бъде в хармония с доминиращите цветове в гардероба. Ярките кристали в разноцветни окраски прилягат на по-екстравагантните представителки на нежния пол, които не се притесняват да експериментират с визията си, залагайки на по-дръзки дрехи и аксесоари.

По същия начин, прозрачните циркони и кристали Сваровски са идеални за жени, обличащи се по-семпло и дори строго. Колието за такава жена не бива да съдържа няколко по-едри камъни. Добре е да се заложи на само един голям декоративен елемент или на няколко съвсем малки. Възрастта на получателката на бижуто също е от значение. На съвсем млади госпожици не подхождат твърде груби златни дамски колиета.

Размерът на самата висулка – това е центърът на огърлицата, затова подхождайте с внимание. Съвсем миниатюрните елементи не са добър избор за пищни жени и обратно – на твърде дребни и слаби дами няма да стоят добре нашите масивни златни колиета, предлагани online. В случай че не сте сигурни към кой тип телосложение принадлежи вашата любима – придържайте се в златната среда – нито твърде малко, нито прекалено голямо.

Цената – фактор с огромно значение

Покупката на златно бижу означава по-голям финансов разход, особено ако говорим за масивен модел с висока чистота на благородния метал. Ето защо, ние се погрижихме да ви предложим оптимален избор от златни колиета на съвсем разумни цени. Цените на изделията ни са достъпни за всеки ценител на първокласното ювелирно изкуство.

В търсене на висококачествено златно колие на по-изгодна цена, е редно да се впуснете в преглед на електронния ни каталог. В него със сигурност ще намерите идеалния вариант за жената, която ще го носи. Със своето онлайн присъствие, ние ви спестяваме нуждата да посещавате физическите бижутерски магазини, както и да пазарувате от съмнителни сайтове, където невинаги има гаранция за качеството на изделията.

Спокойно можем да наречем цялата група бижута евтини златни колиета, предвид високото качество на материала и самата изработка. Купувайки изделията на нашата марка, вие имате максимална сигурност в рентабилността на покупката. Всеки продукт пристига при купувача придружен от сертификат за произход и качество. Той изпълнява и ролята на гаранция, така че имате право на напълно безплатни корекции и поправки.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ