Колиета с цирконий

 • Цена
  лв. - лв.
 • Подходящо за
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Тип
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Материал
  0
  0
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Специалната ни колекция от колиета с циркони ще удовлетвори дори най-високите изисквания на нашите клиенти. Този раздел е мястото, където ще намерите перфектния подарък за една жена, била тя майка, любима, сестра, дъщеря. Изделия, изработени от 14-каратово злато, проба: 585 и сребро проба: 925 с уникални дизайни и форми, създадени от нашите майстори ювелири с огромна любов и внимание към най-дребния детайл.

Кое ги прави толкова специални?

Колиетата ни се отличават от масовата продукция, която може да се срещне на родния ювелирен пазар. Оригиналната визия е характеристика на всяко наше изделие, а тя е плод на фантазията на бижутери с дългогодишна практика и много богата фантазия. Едва ли бихте желали да подарите накит на специална дама, какъвто може би носи всяка трета жена във вашия град?

Освен оригиналните форми и детайли, си заслужава да споменем и основния декоративен елемент, вграден в специалната ни колекция от дамски сребърни и златни колиета – камъкът Циркон. Той притежава прелестното излъчване на диамантите, но цената му е изключително достъпна. Няма причина да търсите прекалено скъпа диамантена огърлица, при положение, че можете спокойно да си позволите колие, украсено изящно с един или множество циркони.

В миналото цирконът не е бил особено популярен в бижутерските среди, но днес е изключително търсен полускъпоценен камък. За съжаление много хора погрешно свързват естествения камък циркон с имитиращия изкуствен диамант - кубичен цирконий. Те са напълно различни, тъй като кубичният цирконий е синтетичен материал, създаден в лаборатория, а цирконът е естествен скъпоценен камък с напълно различен химичен състав.

Въпреки това, преди използването на имитиращи диаманти като кубичен цирконий и моисанит, белият циркон всъщност е бил един от най-популярните заместители на диаманта поради високата си дисперсия и индекс на пречупване. Болшинството бижутерски компании са го предлагали под търговско наименование „Matura diamond“. Цирконът също е изключително плътен и има много висок индекс на двойно пречупване.

Фирма Паладиум има готовност да изработи сребърни и златни колиета с циркони по модел, избран/проектиран от вас  – нашите клиенти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ