Обеци с кристали Swarovski

Категорията, озаглавена условно Обеци Сваровски, е мястото, където ще попаднете на изумително разнообразие от изискани, стилни и висококачествени ювелирни продукти. Нашата компания работи в тясно сътрудничество с производителя на оригиналните вложки, а това ни дава редица предимства пред други компании, занимаващи се с бижутерия. Реализираме изцяло наши уникални дизайни, които ще ви отличат от всички останали.

Защо е разумно да заложите на оригиналния продукт?

Обозначението на продуктите, предлагани онлайн и във физическия свят има по-голямо значение, отколкото може би предполагате. В случая важна подробност е наименованието на ювелирните произведения, и по-точно наличието / липсата на предлога „със”. Когато купувате такъв накит, обърнете внимание дали наименованието му е обеци Swarovski, или присъства предлога „със”. Залогът е икономия на пари.

В нашата практика, инкрустираните с кристалчета Swarovski обеци, са оригинален продукт, реализиран с патентованата продукция на популярната австрийска марка. Компанията успява да превърне своята синтетично създадена заготовка в кристал с максимално остри и полирани ръбове, изрязани прецизно, така че да не се натрошават и замъгляват.

При всички ювелирни изделия, произведени от австрийския бранд, липсва предлогът „със”, за разлика от бижутата на други марки, използващи в работата си кристала на световно известната компания. Тя нарича своето уникално творение „достъпен лукс”, но всъщност нейните произведения са доста скъпи. Говорим за цена, достигаща понякога хиляди евро.

Бижутата с кристал Swarovski, каквито са уникалните ни сребърни обеци с камъни, са съвсем различен продукт. Голяма част от ювелирните фирми по света, включително нашата, използват кристалите на именития бранд за декорация на своите бижута. Тази опция е много по-достъпна за масовия потребител, но в същото време прелестта на изкуствения диамант е налице.

Факт е, че кристалите на световноизвестната марка са обект на множество фалшификати. Това повишава риска да попаднете на недобросъвестен търговец, който да ви продаде обеци с камъни Сваровски, които са имитация. Защо това е толкова лошо? Лошо е, защото вложките в обеците няма да бъдат с желаното от вас качество. Срезовете не биха били идеални, а следователно и блясъкът на кристалите няма да бъде такъв, какъвто очаквате.

Съществува един изключително прост и лесен начин да отличите фалшификатите от оригиналните изделия - сертификатът за оригинален произход. Всеки чифт от нашите сребърни обеци Сваровски е придружен от въпросния важен документ, но за жалост не всички бижутерийни магазини го предоставят.

Обезателно поискайте да ви бъде показан сертификат за произхода на кристалите, когато купувате накити, а още по-добре, пазарувайте единствено от коректни търговци, каквито сме ние. Сертификатът е особено важен, защото той дава гаранция на купувача, както и на бъдещия собственик на накита (обикновено бижутата се купуват за подарък на друг човек), че той е изработен по най-високите стандарти и отговаря на критериите за качество.

Освен сертификата, съществуват и други начини да се докаже оригиналният произход на даден модел обеци с кристали. За целта е нужно изделието да се разгледа много внимателно, ако трябва под лупа. Гледат се срезовете, които би трябвало да са идеално равни. Истинският кристал е с много страни и върховете, разположени близо, излизат от една точка. При фалшификатите те често са изместени.

Обезателно огледайте кристала за наличие на вдлъбнатини и драскотини – оригиналните кристали нямат такива. Някои търговци оправдават лошия вид на камъните с повреди по време на транспорта, но ние препоръчваме да не вярвате на подобни твърдения. Нашата фирма изпраща готовите накити опаковани по начин, изключващ всякакъв риск от повреди.

Поръчвайки някои от елегантните висящи обеци с камъни от каталога ни, вие имате пълната гаранция, че изделието е с първокласно качество по отношение на материали и изработка. Утвърдени компании, каквато е нашата, ви позволяват да пазарувате смело бижута онлайн, без да се притеснявате относно оригиналния произход на който и да е техен детайл.

Как да изберете идеалния модел?

Винаги съществува риск от погрешен избор на бижу, независимо дали го купувате за себе си или избирате подарък за някой друг. При аксесоарите подобен риск не е никак малък, защото техният дизайн винаги има специфично предназначение. Един накит би могъл да е перфектен за даден човек, но същевременно да е абсолютно неподходящ за друг.

Един много важен детайл на обецата е закопчалката. Възможно е да ви се стори съвсем уместно да подарите на любимата жена комплект прелестни обеци Сваровски с винт, а да се окаже, че тя не харесва въпросния вид закопчалки. Затова препоръчваме да планирате внимателно покупката, като направите малко предварително проучване.

Разгледайте другите накити, притежавани от въпросната персона, и вижте каква е закопчалката. В случай че преобладава един вид закопчаване, заложете на обеци на Сваровски с аналогичен механизъм. Когато закопчалките са най-различни (от всеки вид), спокойно можете да се фокусирате върху визията/дизайна на модела, без да се занимавате с принципа на закопчаване.

Изборът на чифт сребърни обеци халки с камъни също не е толкова прост, колкото изглежда на пръв поглед. Халката си остава класическа обеца, чиято форма е с почти универсално приложение. Казваме „почти”, защото тук размерът (диаметърът на халката) е от ключово значение. Колкото по-голяма е една халка, толкова повече се стеснява кръгът от възможности за носене.

Големите златни и сребърни обеци с камъни Сваровски с форма халка, не са съвместими с по-строгия, делови стил на обличане. Те, също така не подхождат на дами в по-солидна възраст. Уместно е да ги изберете за млада жена, чийто личен стил включва по-експресивно облекло и характер. Те са идеални за жени, изявяващи се в сферата на изкуствата, но не и за тези на отговорни постове.

Висулка, малка халка, топче с винт – изборът от дизайни в колекцията ни е страхотен. Той обаче ви сблъсква с още едно уравнение, което трябва да решите – визията на изделието. Тук въпросът не е дали сте готови да поръчате комплект обеци Сваровски на солидна цена, нито пък каква форма харесвате вие лично. Въпросът е бижуто да отговаря на вкуса на неговия бъдещ притежател, за да сте сигурни, че ще бъде носено с удоволствие.

Желателно е обецата да подхожда на овала на лицето на съответната дама. Тази група накити имат уникалната способност да коригират някои дефекти във формата на дадено лице, но също и да ги подчертават. Например, не е добра идея да подарите дълги обеци с камъни на дама с издължено лице. Този модел стои добре на жени с по-закръглени, топчести лица. Кръглите форми са по-добрият вариант за дами с издължен овал и изпъкнали скули.

Големи обеци с камъни, според етикета се носят в неформална обстановка и на официални събития – в никакъв случай на работното място, особено ако говорим за офис, учреждение и престижна финансова институция. Могат да се носят в ежедневието, стига облеклото да го предполага. Дрехи в твърде ярки цветове, с декорации, и най-вече с камъчета и пайети не стоят добре с твърде екстравагантни бижута.

Материалът – друг въпрос, заслужаващ да помислите внимателно какъв накит да изберете. Сребърните обеци с кристали Сваровски са вечна класика. Двата детайла – благородният метал и камъкът се допълват прекрасно. Можем да изработим и прелестно златно изделие по ваше желание, но колекцията ни е основно посветена на среброто.

Ансамбъл от сребърни висящи обеци с камъни и подходящо колие е идеалният подарък за рожден ден, годишнина, а също и за Свети Валентин. Винаги е по-уместно да подарите на любимата жена накит, вместо козметика, дрехи и други практични неща. Украшенията от благородни метали не губят своята стойност с времето. Те са винаги актуални и са страхотна инвестиция.

Знаем, че заедно с дизайна, ще се наложи да се съобразявате и с определения за подаръка бюджет. В стремежа си да похарчите по-малко пари, винаги можете да заложите на изключително елегантните обеци Сваровски топчета от серията ни Bold Rose, например. Те са невероятно красиви, но и съвсем евтини, макар да са изработени от висококачествено сребро Проба 925, обсипано с множество розови кристалчета.

Ако дамата на сърцето ви е с непродупчени уши, това не е повод да я лишавате от удоволствието да носи изящно бижу близо до лицето си. Изберете обеци Сваровски с клипс и жестът ви ще бъде щедро възнаграден. Клипсът не е сред най-здравите механизми за прикрепване на обеците към ушите, но в този случай той просто няма аналог.

Защо сме идеалното място за покупка на бижутерски изделия?

С решението да подарите красиво декоративно украшение, каквото по своята същност е бижуто, вие се изправяте пред една сложна задача – избор на мястото за покупка. Във физическия свят има достатъчно бижутерски магазини, откъдето можете да закупите подаръка. В някои обекти бихте могли да се снабдите включително с нашите превъзходни изделия, така че рискът от грешки е почти напълно изключен.

Нашият електронен магазин обаче съществува неслучайно. Създадохме го с идеята да позволим на всички желаещи да купят уникални големи висящи обеци с камъни, както и всеки друг модел, по начин, който не е свързан с излишен разход на време и нерви. Не всеки има възможност да посети добър ювелирен магазин, освен ако той не функционира в интернет пространството.

Предлагането на висококачествени обеци Сваровски онлайн е предимство за съвременния купувач, чието свободно време е твърде оскъдно, за да го посвети на обиколки по специализирани търговски обекти. Ние ви даваме възможност да изберете спокойно подаръка в удобни за вас ден и час.

Имате нашето категорично уверение, че закупените от сайта ни сребърни обеци със Сваровски са висококачествен оригинален продукт, изработен от сребро Проба 925 и кристали на австрийската марка. Бижутата, закупени от фирмения ни уебсайт, пристигат при вас прецизно опаковани и придружени от сертификат за произход и качество.

Екипът на Паладиум ви пожелава приятно пазаруване!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ