Гривни с кристали от Swarovski®

 • Цена
  лв. - лв.
 • Тип
  0
  0
 • Подходящо за
  0
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Материал
  0

Категория Гривни Сваровски ще отговори на най-високите ви очаквания със своето разнообразие от уникални композиции и дизайни. Гривната е накит, който никога няма да изгуби своята актуалност. Тя ще продължава да бъде носена от жени, мъже и деца, като с времето ще се мени единствено нейният облик, големина и форма, съобразно актуалните в даден момент модни тенденции.

Кое разграничава различните ни модели?

Гривните ни покриват целия спектър от вариации по отношение на големина, форма, вид на конструкцията (плътна/гъвкава) и начин на закопчаване. Единственото общо тук е декоративният елемент, вграден изящно във всяко изделие. От конкретния раздел на нашия онлайн магазин можете да закупите гривна Сваровски. Такова украшение заслужава всяка жена – подарете ѝ го.

Не можем да отречем, че бижутата Swarovski просто пленяват с красотата си, привличайки възхитените погледи на околните. Те са способни да придадат на визията ви допълнителна изтънченост, а на характера ви - аристократично излъчване. Разнообразието от цветове и форми на уникалното по рода си многостранно стъкло едва ли ще остави някого равнодушен.

Накитите от колекцията ни се делят на:

Масивни

Масивните гривни с камъни са приети за образец на вечерния шик, защото трудно биха могли да останат извън полезрението на наблюдателя. Нещо повече, даже хора, които не забелязват дребни детайли в облеклото на околните, биха фокусирали погледа си върху такова бижу. В зависимост от дизайна и начина на изработка, то би могло да направи и добро, и лошо впечатление.

Накитите, които ние създаваме са твърде далеч от евтиния кич. Въпреки големината и абстрактната форма на някои модели, те не губят изтънчената си женственост и обаятелност. Камъните от въпросната разновидност помагат на накита да подчертае най-силните женски качества – грациозност, елегантност, сексапил.

Фини и деликатни

Фините и деликатни гривни Swarovski са подходящи за млади госпожици и могат да се носят ежедневно, независимо от индивидуалния стил на обличане. Такова бижу има свойството да подчертава изтънченото излъчване на тънката китка. То стои изключително добре с малка черна (или друг цвят) вечерна рокля. Изобщо, комбинира се отлично с всеки официален тоалет.

Деликатното бижу няма равно на себе си по отношение на универсалност. То никога не стои неуместно, включително, носено с по-семпъл ежедневен тоалет и дори с класическата спортна комбинация – дънки и Т-шърт. Такива са изделията ни от сериите: Royal, Petrol, Late Night и др. Уместно е да подарите такъв накит на съвсем младо момиче, а защо не и на по-зряла дама, стига той да подхожда на нейния стил.

С кожена верижка

Кожените гривни с камъни Сваровски са нашият отговор на усиленото търсене на по-авангарден, спортен и рокерски тип накити. Малко ювелирни магазини и ателиета предлагат подобна комбинация, но при нас тя присъства и то осезаемо. Верижката е сама по себе си красиво бижу, което кристалите просто допълват.

Предимство на кожените ни гривни от камъни е удобството им по време на носене. Закопчаването им е максимално здраво и надеждно, така че те са идеални за жените с динамичен начин на живот. За изработка е използвана висококачествена естествена кожа, а принципът на закопчаване позволява регулиране на широчината спрямо тази на китката.

Твърди и с гъвкава верижка

Какъвто и тип гривна Swarovski да търсите, бъдете уверени, че тя присъства в продуктовата ни гама. Както твърдите, така и гъвкавите модели имат свои собствени предимства и очарование, затова в никакъв случай не може да се каже, че едните са по-добър избор от другите. По този показател изборът зависи изцяло от предпочитанията на жената, за която купувате изделието. Направете дискретно проучване по въпроса, за да сте сигурни, че подаръкът ви ще се хареса.

Доколкото е възможно да се посочи плюс на едната разновидност, то това е универсалният размер на елегантните ни гривни с кристали Сваровски с твърда метална конструкция. Тя може леко да се пристегне с ръка, за да не изпада по време на носене. Верижките имат закопчаване, чийто размер също би могъл да се регулира, но в по-малък диапазон. При нужда, можем да коригираме размера на всяко наше изделие напълно безплатно.

Защо избрахме именно този кристал за декорация на изделията?

Днес е трудно да си представим ювелирния пазар без изяществото на въпросния кристал. Независимо дали става дума за изумително красива гривна с камъни Сваровски или за друг вид накити, женската красота и елегантност ще бъдат стилно подчертани. Неслучайно почти всяка наша категория бижута включва в себе си и изделия с такъв орнамент.

През далечната 1982г. австрийският дизайнер Daniel Swarovski изобретява машина за рязане на кристали, която предизвиква истински фурор в бранша. Прецизността на обработка на кристала е толкова перфектна, че готовите елементи биват сравнявани със скъпоценни минерали и даже с диаманти. Колекцията ни от сребърни гривни Сваровски го доказва.

Блясъкът на кристала, вграден в една гривна на Сваровски понякога засенчва и диаманта. А да не забравяме и факта, че е възможно той да бъде изработен във всякакви форми и големини, без наличието му да оскъпява излишно накитите. Среща се в изключително разнообразие – от съвсем дребни мъниста и капчици до по-едри елементи (биконуси), каквито обикновено красят по-масивните пръстени.

Пазарът предлага изобилие от сребърни гривни с камъни, но не всички минерали могат да мерят сили с този, на който сме посветили няколко специални раздела. Тук имаме щателно полиран и внимателно изрязан оптичен кристал, който най-много от всички се доближава до диаманта по яркия си блясък. Макар цената му е да много по-достъпна, не липсват фалшификати.

Кристалите с оригинален произход, с каквито са украсени нашите гривни на Сваровски, имат няколко отличителни белега, включително страна на произход. Това може да бъде само Австрия и никоя друга. Самото обозначение „Swarovski®” показва, че се касае за продукт на конкретен, лицензиран бранд. Предлагат се в специални фабрични опаковки, върху които има холограма и са посочени видът на кристала, количество и цвят.

Защо да изберете нашата продукция?

Пазарът у нас предлага огромно разнообразие от дамски гривни с камъни, но истината е, че болшинството продукти не могат дори да се доближат до изделията, изработвани и предлагани от фирма Palladium. Гордеем се, при това с пълно основание, с цялата си продукция, а и продажбите доказват, че сме на прав път.

В каталога ни ще откриете уникална селекция от гривни Сваровски с много по-ниски цени, отколкото са тези на продуктите от не-благороден метал в някои физически обекти и електронни сайтове. Съотношението цена – качество, което българският потребител търси, може да бъде намерено единствено при нас.

Трудно бихте могли да намерите другаде толкова красиво изработена сребърна гривна Сваровски на толкова изгодна цена, като не забравяме и факта, че в работата си използваме сребро с най-висока чистота – проба 925. Бижутата ни не предизвикват алергии дори у хора с по-чувствителна кожа и непоносимост към някои ювелирни материали.

Гривните ни имат уникален дизайн, а това ги прави наистина много специални. Ние сами проектираме новите си колекции, за да сме сигурни, че клиентът ще получи нещо специално, което се различава от масовата продукция. Преднина ни дава и готовността да изработим бижута по поръчка и идея на клиента.

Всяко изделие от уникалната ни гама дамски гривни Сваровски отговаря на валидните в страната ни законови изисквания. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки, веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност.

Бижутата пристигат на адреса, посочен от клиента, придружени от сертификат за качество и произход и съответния фискален документ. И понеже знаем, че сте в този раздел, защото избирате подарък, ние ще ви улесним, доставяйки изделието в специална подаръчна кутийка, така че да не ви се налага да хабите никакво време и усилия в опаковането на подаръка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ