Зодиакални колиета

 • Цена
  лв. - лв.
 • Подходящо за
  0
  0
  0
 • Тип
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
 • Материал
  0

Намирате се в един много специален раздел на онлайн магазин Паладиум. Тук е представена уникалната ни колекция от зодиакални колиета, изработени от висококачествено сребро и декорирани с циркони. Нашата продукция е напълно различна от всичко, което ще ви предложи масовият ювелирен пазар. Бижутата ни са уникални с дизайна си, който не представя класическите изображения на зодиакалните знаци, а изобразява формата на всяко зодиакално съзвездие.

Съзвездието, оформящо зодиакалния ви знак, е мощен амулет и стилно бижу едновременно

Космическата ни колекция обединява всички мистични и божествени аспекти на духовния свят, на който хората се уповават още от древността. Днес, макар да имаме почти пълни познания върху космоса и съзвездията, продължаваме да виждаме в тях божествена сила. Науката не е успяла да изкорени вярата ни в Звездите, Луната и Слънцето и в тяхната мощна сила да ни въздействат и направляват нашия живот.

Колиетата, представени в раздела, са различни преди всичко със своята форма. Майсторски изработени от нашите опитни бижутери, тези стилни амулети с внимателно подредени камъни, улавят същността на астрологичната смесица от изкуство и наука в съзвездията на слънчевите знаци.

Изразявайки повече от почит към зодиакалните съзвездия, стилната ни колекция отразява връзката между Вселената и самите нас. Всяко колие е уловило в себе си междузвездната енергия по време на вашето раждане. Това е сигурен знак, че ще носите не просто изключително красиво бижу, а уникален амулет, изпълнен със скрити послания, който ще ви пази от беди и ще помага за вашето израстване.

Създавайки нестандартни колиета със зодии, ние отдаваме почит на ефирността и елегантността на всяко съзвездие, формиращо вашия зодиакален знак. Всеки от изящните ни амулети носи своята уникална хармония и хроматичен език, който се проявява в същността на всеки човек.

Оставайки верни на желанието си да изработваме уникални бижута, чрез зодиакалната си колекция, ние ви позволяваме да разкриете истинската си същност. Изделията, които виждате в тази категория, се опират на безспорната сила на астрологията и неразривната ни връзка със звездите.

Най-елегантната комбинация от Сребро и Циркони

Колиетата, оформени като съзвездия от зодиака, биха изглеждали прелестно от какъвто и материал да бяха направени. Естетическата им стойност обаче нараства главоломно, защото за изработката им са използвани едни от най-нежните и женствени материали. Сребърните колиета се радват на огромна популярност в последните години, защото комбинират чудесно обаянието на стилно бижу и достъпна за всеки цена.

Среброто си партнира най-добре с деликатните камъни циркони, и затова именно на тях се спряха нашите дизайнери и бижутери. Изделията са изработени от висококачествено сребро Проба 925, т.нар. Sterling Silver. Характерно за него е изключително високото съдържание на сребро в сплавта – 92.5%. В нашите ювелирни изделия и особено в сплавите, които използваме не присъстват опасни примеси като никел и олово.

Цирконите, изпълняващи ролята на звезди в зодиакалните съзвездия, са с много високо качество. Прецизно изрязани и обработени, камъните пречупват светлината по начин, характерен за диамантите. Колието ви ще привлича погледите с искрящия си блясък и нетрадиционен дизайн. По-важното е обаче, че то силен персонален амулет, който ще ви пази от нещастия.

Поръчаното от вас колие със зодия ще ви бъде доставено в изискана опаковка, заедно със сертификат за произход и качество. Доставено по този начин, изделието е напълно готово за подаряване.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ