Колиета с букви

  • Цена
    лв. - лв.

В каталога ни ще откриете разнообразие от сребърни и златни колиета с букви, но този раздел представя една наистина специална колекция. Огърлици с елегантно оформени букви на латиница, в чиято структура са вградени множество различни по вид и цвят камъни. Изберете буквата, с която започва вашето собствено име или името на любимата жена. Такъв подарък заслужава всяка дама с афинитет към стилната и оригинална бижутерия.

Защо да носите буквата върху гърдите си?

Буквите присъстват отдавна в бижутерията и съвсем логично, те са най-силно застъпени в дизайна на колиетата. Жените носят буквата, с която започва тяхното собствено име по много причини, но най-основателната от тях, е желанието да изтъкнат своята индивидуалност. Може би името ви не е уникално и рядко срещано, но това е вашето име. То носи вашата вибрация и е тясно свързано с личното ви енергийно поле.

Личната буква, представена като изящно ювелирно изделие, се носи с гордост близо до сърцето. В същото време околните ще ви възприемат като мистична жена и неволно ще опитат да отгатнат името ви. Факт е, че жените, носещи буквата или името си, изписани върху бижута, са самоуверени, силни и волеви натури, на които всички се възхищават. Време е да станете една от тях.

Възможност да изберете цвета на сребърното колие

Колиетата с букви са изработени от висококачествено сребро проба 925, с каквото винаги работим. Тази сребърна сплав е широко застъпена в ювелирното изкуство, защото е с най-високата чистота на среброто. Благородният метал заема 92.5% от съдържанието на сплавта, като останалите примеси са безопасни метали, чиято задача е да повишат твърдостта и здравината на среброто.

От този раздел можете да закупите сребърно бижу, което обаче би могло да изглежда и като златно. Даваме ви възможност да избирате между два варианта на цвета на изделието – сребърен и златен. В единия случай сребърните детайли са съхранили класическия си сребрист цвят, докато в другия е използвана позлатка.

Покритие от 24-каратово злато създава илюзията, че бижуто е направено изцяло от злато. По този начин ще успеем да зарадваме почитателите на златните накити, като им дадем възможност да закупят продукта на много по-ниска цена. Позлатката е положена по начин, който я прави изключително дълготрайна. Златното покритие няма да се разруши скоро, дори ако се къпете с колието и го носите ежедневно.

Родиевото покритие е друг фактор, допринасящ за елегантния облик на сребърните бижута. Една от причините някои хора да ги избягват, е склонността им към потъмняване, вследствие на различни окислителни процеси. Покритието от Родий не позволява на среброто да се окисли и потъмнее, като същевременно придава на накита допълнителна здравина и устойчивост на механични повреди.

Родираното сребро притежава обаяние, каквото в чиста форма благородният метал не притежава. Блясъкът на родираните сребърни бижута е много по-наситен и се запазва за изключително дълъг период от време. И двата варианта – сребърни и позлатени колиета с буква са невероятно изящни.

Прелестното излъчване на всяко колие се дължи на уникалната комбинация от полускъпоценни камъни. Всяка буква е с инкрустирани на повърхността ѝ камъни с различна форма и големина – Тигрово око, Лабрадорит, Седеф, Golden Yellow кристал, Перидот, маслинено зелен и син кристал, Родолит (виолетов камък) и чисто бял кристал.

Не забравяйте да изберете една от двете опции за цвят на колието, като маркирате предпочитания от вас вариант!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ