Обеци

 • Цена
  лв. - лв.
 • Тип
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Подходящо за
  0
  0
 • Материал
  0
  0
  0
  0
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Паладиум не е просто реномиран магазин за евтини сребърни женски обеци, които можете да закупите онлайн. Това е преди всичко търговска марка, а зад нея стои компания с дългогодишни традиции в изработката на качествени ювелирни изделия по собствени оригинални дизайни.

Накити, отличаващи се с отлично качество на изработка и материали във всякакви форми, големини и дизайни, са представени в настоящия раздел на електронния ни магазин. Колекцията ни ще задоволи напълно изискванията на онези от вас, очакващи да получат първокласно бижу от благороден метал на максимално изгодна цена.

Накитът, способен да промени изцяло женското лице

 Златните и сребърни обеци халки и висящи притежават свойството да преобразяват лицето на жената. Стига да са правилно подбрани, те биха могли да издължат леко твърде заобленото лице, както и да смекчат чертите и подсилят женствеността на дамите с по-остри черти и строг лицев контур.

Няма друга група бижута, която да се носи толкова близо до лицето, и притежаваща свойството да придава характер, сила и обаятелност на съответната жена. Обеците биха могли да подчертаят цвета на очите и дори оптически да го променят при подходящо осветление.

За да бъдат носени, тази група накити изискват малка саможертва от страна на ползвателя. Продупчването на ушите е болезнена, инвазивна процедура, на която представителките на нежния пол с радост се подлагат. Процесът по зарастване на перфорацията не е съвсем кратък, но всички неудобства са оправдани. Те позволяват на съответната дама да носи така харесваните дамски големи сребърни халки обеци, чиято актуалност просто не отшумява.

Изработените от висококачествено сребро обеци – дълги висящи, не са модерно съвременно украшение, а накит, носен още в древността от знатните особи. Въпросният тип обеца като че ли успява най-силно да придаде достолепност на жената – да я накара да изглежда силна, самоуверена и знаеща своята цена. С такова украшение е невъзможно да останете незабелязани в тълпата.

Деликатната нежност на едно крехко създание би била многократно подсилена с чифт малки сребърни обеци, закупени на изгодна цена от електронната платформа на престижната ни компания. Изчистени или умело декорирани с Циркони и кристали Сваровски – и двата варианта са перфектният аксесоар, подходящ както за ежедневието, така и за бляскаво светско събитие.

Защо трябва да обърнете специално внимание на закопчаването?

Майсторите ни бижутери са създали уникални модели на обеци по ухото с клипс, които също могат да се закупят онлайн. Клипсът е специален вид закопчалка, изобретен за дамите, чиито уши не са били продупчени. Това е единственият механизъм за закрепване, който не преминава през отвора, направен в меката долна част на ухото. Макар и прекрасно изобретение, клипсът има и някои недостатъци.

Обеците с клипси не са здраво укрепени. Вследствие на оплитането им в косата или дрехите, те лесно могат да изпаднат и да бъдат изгубени, а също и откраднати. Твърде жалко, ако става въпрос за скъп модел от благороден метал и скъпоценни камъни. Поради тази причина клипсовете много рядко се поставят на скъпи и редки ювелирни изделия.

Със сигурност едва ли ще срещнете дамски кръгли обеци халки с клипсове. Въпросният дизайн може единствено да преминава през отворите, пробити специално за целта. Закопчалката се среща в няколко варианта – тип кука, винт и заоблена тел, чието острие затваря обецата, бивайки вкарано в специален отвор, разположен от задната страна на украшението.

Разглеждайки невероятната ни колекция от сребърни обеци халки големи и малки, вероятно ще ви направи впечатление, че в голямата си част, изделията се затварят стабилно с влизане на телта в отвора, разположен в задната част на обецата. Освен максимална сигурност и удобство, въпросният вид закопчалки имат и друго предимство – оставят на показ единствено декоративната част на изделието.

Комфортът при поставяне и сваляне на накитите е водещ мотив да се подобри начина на работа на самия механизъм. И понеже няма универсална закопчалка, която да е еднакво удобна на всички жени, ние се погрижихме да предоставим всякакви варианти на закопчаване. Колекцията ни представя невероятно разнообразие от сребърни обеци топчета на винт и на клипс.

Всяка дама, желаеща дазакупи чифт елегантни бижута за себе, си ще може да избере механизма, който смята за най-удобен и лесен за използване. В никакъв случай не бива да се подценява този детайл, защото от него в голяма степен зависи дали бижуто ще се носи достатъчно често. В случай че купувате обеците за подарък, обезателно обърнете внимание на закопчалките, които въпросната дама предпочита да използва.

Ключови фактори за добър избор

Разнообразието от дизайни при накитите за уши днес е толкова голямо, че изборът на идеалното изделие се оказва твърде сложна и стресираща задача. В последните години се наложиха златните и сребърни обеци за цялото ухо, но този стил съвсем не подхожда на всички представителки на нежния пол.

Висящите декоративни орнаменти също не подхождат на всяка жена. Дори да изпитвате силна симпатия към тях, не ги купувайте самоцелно. Първо се уверете, че ви отиват. Все пак ролята на бижутата е да подчертават чара ви, да коригират някои недостатъци и да превръщат в плюс чертите, които не се вместват в представите ви за симетрия и красота на женското лице.

Богатата ни гама от малки и големи дамски сребърни обеци ви дава възможност да намерите правилното решение. Със сигурност няма да напуснете магазина ни с празни ръце, но е също толкова важно и да изпитвате максимално задоволство от направения избор. Ето защо, ще се опитаме да ви помогнем с няколко полезни насоки.

Обезателно съобразете големината и формата на обецата с овала на лицето. Висулките – плътни и тип верижка, стоят чудесно на дами със заоблени лица. Те оптически издължават овала и придават финес и женственост. Кръглото по детски личице придобива по-женствен облик с висящо украшение.

Халката е универсален тип обеца за ухо, подхождаща на жени на всякаква възраст и с по-продълговато лице. Големината ѝ обаче следва да е съобразена с индивидуалния стил на тази, за която е предназначена. Малките халки са идеално решение за ежедневието, включително за офиса, докато големите (плътни и тънки) са по-подходящо бижу за свободното време.

Халките с внушиетлна големина са предпочитани от артистичните натури и от млади момичета, чийто стил на обличане варира между класически спортен и бунтарски. Ако целта на посещението ви в тази категория е намирането на идеалния подарък, то обезателно помислете дали аксесоарът, който ще изберете би подхождал на облеклото, носено от съответната жена.

Материалът е от огромно значение. Златото се смята за класически шик, затова бижутата от този благороден метал се носят предимно от дамите с по-солидна позиция в обществото. Накити, направени от злато по правило са подходящи за специални поводи и по-рядко се носят в ежедневието, включително моделите със семпла визия и минимум декоративни елементи.

Среброто от друга страна може да се носи с огромен успех всеки ден. Чифт големи обеци халки с висулка биха подхождали на една стилна млада госпожица, чийто Casual гардероб позволява подобна смелост при подбора на аксесоарите. Те обаче не биха стояли добре на жена на средна възраст. По-малкият диаметър на обеците и по-семплата декорация тук са уместно решение.

Обезателно трябва да се помисли и за вида на декоративните вложки, както и дали изобщо да има такива. Не на всеки се харесват камъните, включително обаятелните родственици на диаманта – цирконът и кристалите Swarovski. За онези представителки на нежната половина от човечеството, харесващи кристалния блясък на минералите, изделията ни ще бъдат непресъхващ извор на радост.

Цирконите, инкрустирани в една прецизно изработена обеца, могат да бъдат класически (прозрачни) и цветни. В случай че заложите на камък в ярък цвят, то имайте предвид, че цветът би могъл да подобри визията, но и да се окаже загрозяващ. Когато се колебаете относно цвета на камъка, заложете на сигурното – изберете прозрачен (безцветен) кристал. Той ще подхожда и на тена на кожата, и на цвета на очите.

Розовите и червени камъни са представители на топлата гама. Те са истински комплимент за жените с кафяви и черни очи. Сините, зелените и лилавите, пък подсилват естествения нюанс на сините, зелените и сивите очи. Тенът на кожата и цветът на очите са факторът, с който следва да се съобразите.

Грешка е накитът да се купува с идеята да бъде в тон с конкретен тоалет. От една страна няма гаранция, че комбинацията ще бъде удачна, но дори да е така, функцията на красивото бижу ще се ограничава единствено до допълване на въпросната дреха.

Избирайки дълги висящи сребърни обеци за себе си, вие вече демонстрирате готовност да ги носите колкото се може по-често. Ако решите обаче да ги подарите на своя близка приятелка, майка, сестра – не очаквайте възторг, независимо колко изящен е моделът, грабнал вниманието ви. Водещ трябва да бъде не вашия вкус, а този на получателя на подаръка.

Защо да се доверите на нас?

Нашата компания има редица предимства пред всички физически и онлайн магазини за бижута. Преди всичко, ние предлагаме собствена продукция, изработена от първокласни материали с висока чистота на златото и среброто в съответните сплави. Дизайнерските ни решения нямат аналог на ювелирния пазар в страната, макар да следваме и актуалните в момента тенденции.

В каталога ни ще намерите така модерните напоследък накити, покриващи цялото ухо, както и винаги актуалните сребърни и златни обеци с винт с класическа форма. Изделията могат условно да се разделят на такива, украсени с циркони и на модели с инкрустирани в тях кристали Сваровски. Погрижили сме се да предоставим оптимален избор от стилове и големини, за да не ви се налага да вземате компромисни решения.

Всеки закупен от магазина ни продукт, пристига на посочения от клиента адрес, придружен от сертификат за произход и качество!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ