Поръчкови модели

 • Цена
  лв. - лв.
 • Тип
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Подходящо за
  0
  0
  0
 • Материал
  0
  0
 • Събития
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Във фирмения ни уебсайт ще откриете и една нетипична за болшинството компании категория – поръчкови златни бижута, както и такива, изработени от висококачествено сребро Проба 925. За разлика от фирмите, занимаващи се изцяло с продажба на ювелирни продукти, нашата дейност включва основно производство на такива. Включително реализиране на ваши собствени дизайни и модели, които са грабнали вниманието ви някъде, но не се срещат на масовия пазар.

Какви предимства ви дава тази наша услуга?

Изработката на бижу по ваш собствен модел ви дава редица предимства. На първо място получавате изделието, чиято визия отговаря на личните ви критерии за естетика или има някаква сантиментална стойност за вас. На практика това са персонализирани бижута, носещи частица от душевността на своите притежатели.

Важно е да уточним, че бижутерският занаят се упражнява от все по-малко хора, така че производството е в ръцете на малък брой специализирани компании, каквато е нашата. В бранша работят както изключително добри майстори, така и хора с недостатъчно майсторски умения и опит. Компанията ни наема единствено проверени и доказани бижутери.

Вероятно искате да ви бъде изработена реплика на стар накит – семейна реликва, предавана в семейството ви от поколения? Нашите бижута по поръчка ви позволяват да сбъднете тази своя мечта. Бижутерите ни ще се придържат стриктно към оригиналния дизайн, претворявайки дори най-дребния детайл по начина, по който той е бил представен в оригиналното изделие.

Защо да носите изделия, изработени по нечий прототип, след като можете да покажете на околните колие, пръстен, обеци или гривна от злато, направени по ваш, уникален дизайн? Предлагайки изработка на бижута по поръчка, ние си гарантираме пълното задоволство на огромен брой потребители.

В каталога ни са представени голям брой примерни модели, от които да избирате. Екипът ни е съставен от млади и изключително амбицирани дизайнери, работещи редом до майстори с дългогодишен опит, усвоили до съвършенство тънкостите на занаята. Изработваме ръчно поръчаното ни бижу, което е достатъчен атестат за уникалната му визия и излъчване.

Изработваме изключително атрактивни медальони по поръчка за специални поводи. Комплектите от висулки и колиета за майка и дъщеря са едни от най-търсените ни артикули, наред с тези, в които присъства и име. Едва ли бихте мечтали за по-ефектен персонализиран подарък от медальон, в чиято централна част е изписано името на специален за вас човек.

Гривните ни с червен конец и златен елемент от 14-каратово злато представляват обект на засилен потребителски интерес в последните години. Те изпълняват функцията на амулет – предмет с уникална способност да пази от болести, лоши очи и всякакви нещастия. Такова бижу можете да закупите на много места, но само при нас то ще бъде изработено специално за вас и човека, който ще го носи.

Изработката на пръстени по поръчка държи бижутерите ни непрекъснато заети. Пръстенът е сред бижутата, които не могат да се купуват на случаен принцип. Най-малкото диаметърът на отвора му трябва да отговаря на дебелината на пръста, на който ще бъде носен, а да не говорим за самата му визия. Тя трябва отразява характера и стила на своя бъдещ притежател.

Изработваме със същата страст и отговорност богата гама сребърни бижута по поръчка. В работата си не правим компромис нито с качеството на материала, нито с претворяването на дизайна. Сложността на дизайните не плаши професионалистите в екипа ни. За направата на изделията се използва чисто сребро Проба 925.

Защо да се доверите на нас за изпълнение на поръчката?

В дългогодишната си практика сме изпълнили огромен брой клиентски поръчки, включващи изработка на сребърни бижута по поръчка. Няма случай, в който клиентът да е останал разочарован, както и вариант ние сами да сме недоволни от своята работа. Към всички поръчки се отнасяме с нужната отговорност и разбиране. Следваме мотото: Клиентът е цар.

Високият професионализъм ни позволява да предложим безупречна комуникация, при която да се уточнят всички дребни детайли на поръчката. Компания с 30-годишен опит в бижутерския бранш познава основните принципи на взаимодействие с крайния потребител. На вашето запитване ще бъде своевременно отговорено и вашето желание ще бъде изпълнено, без никакви уговорки.

Гаранция за оригинален произход и качество – документ, придружаващ всяко наше ювелирно изделие. Дейността ни се осъществява съобразно законовите разпоредби за производство и търговия с благородни метали и продукти, направени от тях. Притежаваме регистрация в Министерство на финансите и лиценз за упражняване на производствена и търговска дейност.

Когато приемем заявка за обеци по поръчка, например, ние използваме отговарящи на съвременните стандарти материали. Имате пълната увереност, че продуктите, представени в сайта ни, както и тези, направени специално за вас, не са преработени, употребявани накити. Те отговарят напълно на нормативната уредба в Република България.

Предлаганите в сайта ни златни бижута по поръчка, както и изделията от сребро, се доставят заедно със съответния фискален документ. Биват маркирани в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки, веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход. Бижутерия Паладиум гарантира с името си качеството на своите произведения на ювелирното изкуство.

Част от практиката ни е да гравираме (едностранно или двустранно) своите изделия по желание на клиента. Гравирането не оскъпява по никакъв начин изработените от нас артикули.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ