Гривна с червен конец и 3 сребърни топчета

Наличност:
Наличен
Модел:
B599S
Цена
13.90лв.

Описание

Червеният конец е вековен символ на защитата от уроки и зли очи. За него има безброй предания. Червеният цвят символизира живота, течащата във вените ни кръв. Свързва се с жизнената сила, енергията и крепкото здраве.

Това е перфектен подарък за човек, който е важен за Вас. Той със сигурност ще оцени идеята и намеренията зад този жест.

Тази гривна с червен конец е подходяща като подарък за всеки повод, а може да бъде подарена и без такъв. Носи в себе си дълбок замисъл и показва загриженост на най-високо ниво, които карат отсрещния човек да се почувства наистина специален.

Осъзнавайки значението на това бижу, ние влагаме цялата си енергия в ръчната му изработка. Разполагаме с екип от млади и креативни дизайнери, който работи рамо до рамо с нашите опитни майстори-бижутери – те познават изкуството на бижутерията до най-малкия му детайл. Ако искате да изненадате любим човек, тази гривна е перфектният подарък!

Размер на топчето: 3мм

Красива гривна с червен конец и 14 карата златно топче – един прелестен подарък – амулет за скъп човек, който тръгва на път или му предстоят важни изпитания. Възползвайте се от уникалната възможност да закупите един висококачествен ювелирен продукт на цена, близка до тази на обикновените сувенири, предлагани по сергиите.

Червеният конец – защита срещу лоши очи и нещастия

Червеният конец е древен амулет, връзван на ръката на слабите и беззащитните, нуждаещи се от допълнителна подкрепа. Традицията да се носи подобен талисман беше изгубила своята актуалност, но в последните години тя се настани отново в нашия бит, превръщайки се в моден тренд, следван дори от световните звезди.

Независимо с каква цел носите този аксесоар, той все още притежава силата на мощен талисман. Конецът ще ви предпазва от нежелани енергийни вмешателства, елиминирайки появата на чести главоболия, неспокоен сън, безпричинна раздразнителност и много други физически неразположения. Заслужава си да подарите тази чудесна гривна на себе си или на човек, когото обичате.

Високо качество на всеки детайл

Гривната е изработена от висококачествена връв в червено, която притежава много по-добри характеристики от обикновените памучни и вълнени конци, използвани от нашите баби със същата цел. Връвта е изплетена от висококачествени синтетични нишки в здрава, но същевременно фина оплетка.

Конецът няма да се скъса при случаен силен опън, но също така няма да нарани и ръката. Дебелината и мекотата на конеца гарантират максимално удобство при носене. Този вид конци не абсорбират влага така, както своите памучни и вълнени аналози. Можете да се къпете и миете ръцете си, без да сваляте талисмана. Изсъхването след намокряне е максимално бързо.

Дори при често мокрене, конецът няма да се отпусне и изгуби първоначалната си форма. Диаметърът на гривната се регулира лесно, като двата възела се издърпат назад или напред. Специално внимание заслужава топчето, което е основен декоративен елемент в тази гривна. То е изработено от сребро 925 и има приятен релеф, създаващ очарователни отблясъци.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: