36.6 за мен

36.6 за мен />

03/11/2018

Излезе новият брой на списание За Мен Аптеки 36,6.

Вижте само кой е на корицата!

Прочетете цялото интервю с Невина Вангова и научете защо бижутата на Паладиум са толкова предпочитани!

Когато влагаме желание, старание и любов в нещата, които правим, те просто се получават.

Признателни сме на Бояна Петрушевска – Гримьор – главен редактор на За Мен и на целия екип на Аптеки 36.6, за проявения професионализъм в работатаи че избраха да запознаят читателите с мисията и целите на Бижутерия Паладиум

Ти си пример за млада и амбициозна дама, а това, че си избрала да се развиваш в семейния бизнес, може да бъде единствено повод за гордост. Разкажи малко повече на нашите читатели - коя е Невина Вангова?

- Приятелите ми казват, че съм изключително позитивен човек и винаги успявам да ги зареждам с положителна енергия. Голям работохолик съм, но това не ми пречи, дори напротив – работата е моята страст. Бижутата и работата ми са нещото, без което не мога да си представя живота. Унаследяването на семейния бизнес, освен че е голяма гордост за мен, ме прави още по-устремена да дам най-доброто от себе си, за да продължа и да доразвия постигнатото до момента.

Несъмнено се изисква голямо въображение и бизнес нюх за твоята професия. Как реши да се занимаваш със създаването на бижута?

- Още от малка знаех, че ще продължа да развивам семейния бизнес. Аз съм израстнала с бижута около себе си и те сякаш са станали част от моята същност. Наистина се изисква голямо въображение за създаването на едно бижу, но аз съм щастливка, тъй като съм наследила грациозността и финия усет за естетика от майка ми и непоклатимия бизнес нюх на баща ми. Освен това съм благодарна на екипа от професионалисти, които стоят зад изработката на бижутата. Силата ни е в това, че умеем да съчетаваме качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери.

Наскоро си била номинирана за бизнес дама на годината, което е голямо призвание. Разкажи ни малко повече за конкурса и емоциите около него.

- За мен е голяма чест да бъда номинирана в толкова престижен конкурс с 25-годишна история, наред с останалите дами, които от години градят своето име и бизнес. Те са доказателство, че върховете на бизнеса не са място само за мъже.

Бижутата на Palladium са комбинация от стил и качество. От къде черпиш вдъхновение в работата си?

- Далечните пътувания извън Европа и изследването на нови и екзотични места винаги ме е вдъхновявало. Където и да отида по света, винаги посещавам занаятчийски пазари и си купувам по някое интересно, ръчно изработено бижу, за да се докосна възможно най-близо до културата и начина на живот на хората. Когато се прибера, споделям вдъхновението си с нашите талантливи дизайнери и заедно създаваме поредния шедьовър.

Всяка година участничките на най-престижните конкурси за красота носят бижута Palladium, а редица известни личности също са големи почитатели на марката. Би ли споделила отзивите на част от тях?

- Бижутата ни се носят от всякакви хора – известни или не. Това, което направи Паладиум една от водещите и обичани марки в България е, освен красивите ни, качествени и стилни бижута, това че те са достъпни за всяка дама и ние можем да задоволим всеки вкус и стил. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално.

Бижутерия Паладиум е фирма с традиции, а традицията е нещо много важно за нашите клиенти, защото тя дава престиж, добър имидж и сигурност. Мисията ни е да накараме всяка жена да се чувства специална, щастлива и да заблести с нашите бижута!

Какъв съвет ще дадеш на мъжете, когато подготвят подарък за своите дами, така че да направят най-добрия избор за своята половинка?

- Първо всеки мъж трябва да реши дали ще купува бижута, които тя да носи в ежедневите си или нещо свързано с официален повод. Преди да започне обикалянето по магазините, не е лошо да погледне в кутията с бижута на половинката си, за да си направи извод какви бижута харесва тя – по-малки и семпли или по-пищни.

Жените винаги говорим за това какво сме си харесали, така че би било добре понякога мъжете да се вслушват в думите ни.

Или да попитат най-добрата ни приятелка – тя винаги знае какво ще ни зарадва, а и мъжете ни ще са горди, че са ни изненадали по възможно най-добрия начин.

Някои дами имат огромни колекции от бижута. На какво трябва да обърнем внимание при поддръжката на едно бижу, така че да запазим максимално дълго неговите блясък и красота?

- Поддръжката на едно бижу е от изключителна важност. Аз винаги съветвам моите клиенти да ми носят бижутата си поне веднъж в годината, за да ги почистя и полирам – правя тази услуга напълно безплатно за тях. Дори и да не е толкова скъпо едно бижу, трябва да се отнасяме към него като към ценност, така то ще ни радва дълго време.

Какви са твоите бъдещи планове за новата година?

Новата колекция на Бижутерия Паладиум вече е почти завършена, но няма да издавам какво ще включва, за да е по-голяма изненадата на нашите лоялни клиенти. Очаквайте много нестандартни решения, съвкупност от цветове, в крак с последните модни тенденции. Стилни и елегантни бижута, обсипани със звезден блясък.