Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент кръст B6

Наличност:
В наличност
Модел:
B6_zlato
Цена
135.90лв.

Описание

Червеният конец е вековен символ на защитата от уроки и зли очи. За него има безброй предания. Червеният цвят символизира живота, течащата във вените ни кръв. Свързва се с жизнената сила, енергията и крепкото здраве.

Това е перфектен подарък за човек, който е важен за Вас. Той със сигурност ще оцени идеята и намеренията зад този жест. На гривната има и златен кръст – знакът на всички знаци. Символ на вярата, светлината, надеждата и на четирите елемента – въздух, земя, вода и огън.

Тази гривна с червен конец е подходяща като подарък за всеки повод, а може да бъде подарена и без такъв. Носи в себе си дълбок замисъл и показва загриженост на най-високо ниво, които карат отсрещния човек да се почувства наистина специален.

Осъзнавайки значението на това бижу, ние влагаме цялата си енергия в ръчната му изработка. Разполагаме с екип от млади и креативни дизайнери, който работи рамо до рамо с нашите опитни майстори-бижутери – те познават изкуството на бижутерията до най-малкия му детайл.

15мм Х 10мм

Напоследък не ви върви. Имате чувството, че целият цвят се е обърнал срещу вас? Не изпадайте в паника, защото обикновено причината е в негативната енергия на хората, с които контактувате ежедневно. Ние ви предлагаме един уникален щит срещу негативни енергийни вмешателства. Продукт 2в1 – стилна гривна с кръст от 14- каратово злато и мощен амулет, под формата на червен конец срещу лоши очи.

Златните кръстове – какво трябва да знаем за тях?

Кръстът е на първо място символ на християнската вяра и едва след това, елемент, който краси стилно златно или сребърно бижу. В изработката на гривната – амулет, нашите майстори бижутери са вложили максимално старание, сърце и душа. Ние не ви предлагаме лишено от смисъл украшение, а преди всичко едно красиво изражение на вярата и упованието в Бог.

Според каноните на православната църква, кръстът се носи на гърдите, като е желателно да остане скрит под дрехите, така че да не се парадира излишно с чистата християнска вяра. Освен като висулки обаче, все повече хора предпочитат да носят гривни с кръст. Поставен на ръката, символът се забелязва от всички. Вярва се, че така самият Бог насочва и контролира нашите действия.

Как е правилно да се носят кръстовете?

Това е важен въпрос, с отговора на който ще ви помогнем да извлечете максимума от своя красив талисман. Между другото, кръстът от злато е едно от малкото украшения, чието носене Църквата не само разрешава, но и насърчава. Желателно е преди да поднесете гривната  -червен конец със златен кръст, той да бъде осветен в християнски храм от ръкоположен свещеник.

Само така амулетът ще изпълни своето предназначение – да служи като здрава връзка с Божия син и да напомня за неговата саможертва на Голгота. В този прекрасен ювелирен продукт сме заложили на две силни форми на защита от беди, болести и нещастия. Това са червената връвчица, символ на живота, силната енергия и здравето, и кръстът – символът на чистата вяра в християнския Бог.

Чудесна идея е да подарите тази елегантна златна гривна с червен конец и кръст на скъп човек, на когото желаете да осигурите закрила. Можете да я купите и за себе си – едно чудесно решение, в което няма нищо укорително. Като разумни същества, ние трябва да осъзнаваме своята уязвимост и да се опитваме да си осигурим закрила от невидимите сили, които винаги да бдят над нас.

Това е един първокласен ювелирен продукт, изработен от висококачествени материали. Кръстчето е направено от 14-каратово злато Проба 585, а конецът е изработен от здрави синтетични влакна. Конецът не се влияе от намокряне. Остава здрав дори при ежедневно носене.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: