Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент момче

Наличност:
В наличност
Модел:
B51_zlato
Цена
169.90лв.

Описание

Червеният конец е вековен символ на защитата от уроки и зли очи. За него има безброи предания. Червеният цвят символизира живота, течащата във вените ни кръв. Това е причината златни бижута с червен конец да се свързват с жизнената сила, енергията и крепкото здраве.

Върху 14-каратовото златно момче можем да гравираме име или дума по Ваш избор напълно безплатно. Превърнете това златно бижу в прекрасен талисман, който да носи в себе си положителна енергия и да я предава на своя собственик.

Гривната със златен елемент момченце е подходяща за подарък при раждането на син, за рожден ден на момче, за кръщене и други подобни поводи.

Извършваме гравиране на бижута както от едната страна, така и двустранно. Нека обсъдим идеята Ви, за да създадем идеалният продукт за Вашите специфични нужди. Гравирането не оскъпява изработката, то е напълно безплатно.

Осъзнавайки значението на това бижу, ние влагаме цялата си енергия в ръчната му изработка.Разполагаме с екип от млади и креативни дизайнери, който работи рамо до рамо с нашите опитни майстори-бижутери – те познават изкуството на бижутерията до най-малкия му детайл.

18мм

За да отпразнувате раждането на нов член на семейството, особено ако той е от мъжки пол, ние ви предлагаме да заложите на тази стилна гривна с червен конец и златен елемент „момче”. Декоративният детайл е изработен от 14-каратово злато и придава на амулета стилно и представително излъчване. Регулируемият размер на изделието го прави подходящо както за майката, така и за нейната мъжка рожба.

Осигурете защита на едно мъничко същество

Червеният конец е древен символ, използван като защита от негативни въздействия – волни и неволни. В качеството му на амулет той най-често се връзва на ръката на малки деца и родилки, защото се смята, че тяхната енергийна защита е най-слаба. В този ред на мисли, не е никак странно, че гривните с червени конци се подаряват предимно на изписването на новородени, на погача и на кръщене.

Отдавна амулетите от въпросния вид не се състоят просто от червена връвчица. Днес е прието те да бъдат под формата на стилно бижу, каквато е и нашата красива гривна с декоративна фигурка от злато. Самият благороден метал в много култури е възприеман като символ на сила, късмет и финансов просперитет. Това наше изделие е чудесен начин да ги пожелаете на едно малко момче.

Високо качество на материалите и атрактивна визия

Атрактивната визия на гривната е безспорен факт. Дизайнът на златния елемент е дело на нашите креативни майстори бижутери. Той представлява сладка фигура на момченце, предопределяйки до голяма степен кой ще носи този интересен амулет. Тук обаче не става въпрос за обикновен талисман, какъвто може да закупи навсякъде. Ние предлагаме уникален персонален подарък.

Както конецът, така и златният елемент са с отлично качество. Червената връв е изработена от висококачествени синтетични нишки, които не се късат и не се разтягат при намокряне. Фигурката е изработена от 14-каратово, класическо жълто злато проба 585. В цената на изделието е включено гравиране, което може да съдържа име, буква, инициали или друг символ по избор. Гравирането може да се направи двустранно, без това да повишава цената на изделието.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: