Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент плочка с гравирано име

Наличност:
В наличност
Модел:
B39_zlato
Цена
137.90лв.

Описание

Червеният конец е вековен символ на защитата от уроки и зли очи. За него има безброй предания. Червеният цвят символизира живота, течащата във вените ни кръв. Свързва се с жизнената сила, енергията и крепкото здраве. Това прави покупката на златни бижута с червен конец, за себе си или за подарък, страхотна идея.

Това е едно от най-популярните ни бижута с име и един от най-популярните персонализирани подаръци като цяло. Златната плочка с 14 карата чисто злато е универсален подарък, който е подходящ за всеки и може да бъде пригоден, така че да бъде специален.

Извършваме гравиране на бижута както от едната страна, така и двустранно. Нека обсъдим идеята Ви, за да създадем идеалният продукт за Вашите специфични нужди. Гравирането не оскъпява изработката по никакъв начин и е напълно безплатно.

Осъзнавайки значението на това бижу, ние влагаме цялата си енергия в ръчната му изработка. Разполагаме с екип от млади и креативни дизайнери, който работи рамо до рамо с нашите опитни майстори-бижутери – те познават изкуството на бижутерията до най-малкия му детайл.

Ако искате да изненадате любим човек, тази гривна е перфектният подарък!

 • 1,10 гр.
 • 25 х 5 мм.

Има невероятно много празници, на които да подарите на някого червен конец със златна плочка. Всъщност, дори не ви е нужна специална причина да го направите. Поднесете това стилно бижу на човек, когото обичате, просто за да му покажете топлите си чувства и загриженост. Гривната печели популярност със своя унисекс дизайн. Можете да я поднесете както на мъж, така и на жена. Гравираното върху плочката име е детайлът, който ще придаде на изделието персонален характер.

Амулет, в чиито защитни сили вярват много култури по света

Червените конци, завързани на ръката са част не само от българската култура и бит. Още от древността те са използвани предимно в качеството им на мощен амулет. За конеца в червено се вярва, че пази от лоши очи и нежелани енергийни вмешателства. У нас такъв талисман се връзва на ръцете на родилки и техните новородени рожби.

С времето конците са придобили различни значения, и същевременно дизайнът им е претърпял сериозни промени. Днес този символичен защитник се носи като стилно бижу, което също често бива персонализирано. Точно такава е идеята зад златната плочка – да персонализира амулета. Подарявайки червен конец с име, вие насочвате положителната енергия персонално към получателя на подаръка.

Конецът се превръща от прост амулет в стилно бижу, а защитната му мощ се повишава многократно. Посочвайки ни името, което искате да гравираме върху плочката, вие влагате личните си чувства. Те пък, от своя страна повишават енергийния заряд на накита. Подарете гривната на скъп човек, когото искате да защитите от лоши очи, болести и нещастия. Подаръкът ви съчетава умело красотата на златните накити и мощта на окултната нишка в червено.

Високо качество на достъпна цена

Каталогът ни съдържа цяла категория, посветена на червените конци. В колекцията ни те са представени в качеството им на стилен аксесоар, чийто енергиен заряд обаче не намалява поради този факт. Декоративният детайл в конкретния случай е 14-каратова златна плочка с име, което ние ще гравираме по ваше желание.

Тенденцията да се подаряват гравирани гривни с имена наложи конците да бъдат декорирани с по-големи златни и сребърни детайли. Плочката е един чудесен елемент, подходящ и за жени, и за мъже. Тя предоставя достатъчно поле за гравирането на един изящен надпис. Детайли като този могат да се гравират двустранно. Например от външната страна – името на получателя, а от вътрешната страна – текст по избор. Той може да включва лично послание, дата или други символи със специално значение.

Цената на изделието включва и гравиране на златния елемент. Оставете ни текста, който искате да гравираме в специалното поле.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: