Сребърно колие Изабела - име по избор с перо и циркони

Наличност:
В наличност
Модел:
Сребърно колие Изабела

Изпишете името на свой любим човек върху това нежно сребърно колие. Прекрасен талисман, който ще показва любовта и загрижеността винаги и навсякъде. Изработен е ръчно от екип млади дизайнери и майстори-бижутери с дългогодишен опит.

Цирконите са познати от древността на хората от Далечния и Близкия изток като „Диамант Матара“. Имат невероятна прилика с диамантите. Споменават се в древните текстове за свещеното дърво Калпа – Дървото на желанията. То е било отрупано с всякакви скъпоценни камъни – листата му са направени от зелени циркони. От тогава хората вярват, че невероятните кристали имат силата да донесат на притежателя си мъдрост, богатство и чест.

Перото пък е символ на свободата и независимостта, защото неуморно се носи с вятъра С него може да се изобразяват царствеността и притежанието на лидерски качества. Това значение идва от птиците, които летят високо в небето.
Символиката и персонализацията правят нашите сребърни колиета идеален подарък с послание, което няма да бъде неразбрано.

Несъмнено това е едно прекрасно сребърно ръчно-изработено бижу, което ще пасне перфектно на всяка изискана дама.

Размери: 38 мм Х 18 мм

Грамаж: 5,00 гр

Цена
149.90лв. 142.40лв.

Спестявате 7.50лв.


 • 60-Дневна Политика за Връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане

 • 60-Дневна Политика за Преоразмеряване


  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Обслужването на Клиенти е ориентирано в 100% удовлетвореност


  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Бижута по поръчка и идея на клиента


  Споделете ни Вашата идея за мечтания пръстен или колие и ние ще се постараем да изготвим проект, с който след одобрение ще създадем перфектното за Вас бижу. За да е пълно удовлетворението, Бижутерия Паладиум ще достави шедьовъра в специална подаръчна кутийка със сертификат за качество.

 • Бърза Доставка


  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на куриерска компания Еконт на всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност


  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Материалите не предизвикват алергии


  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Дългогодишен опит


  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Основана в Пловдив – България


  Фирма “Паладиум” е основана през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество, до този момент непознати на българския пазар, младият бижутер отваря своята първа работилница в Пловдив.

 • Директно от източника


  Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.