Сребърно колие с безкрайност

Наличност:
В наличност
Модел:
К10
Цена
27.90лв.

Описание

Всяко едно колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу. 

Размери:

20 мм Х 8 мм

2,50 гр

Изящното сребърно колие Безкрайност е нашето страхотно предложение за подарък на любимата жена. Нежно, елегантно и с обаятелно излъчване, то ще бъде красив придатък на безспорната женска красота. Символът на безкрайността е декориран с множество малки циркони, които се вписват отлично в индивидуалния стил на модерната жена.

Символът на безкрайността – значение, сила и как да го използваме?

Знакът на безкрайността е математически знак, представящ съответната математическа концепция. Въвеждането му в математическата терминология е дело на на английския математик Уолис, който за първи път използва въпросния символ в своя трактат от 1655 г. „За коничните сечения“ (лат. De sectionibus conicis).

В книгата си Уолис не обяснява по никакъв начин избора на знака за обозначаване на безкрайността. Според някои предположения той може би е вариант на изписване на числото 1000 с римски цифри (първоначално изглеждащи като CIƆ или CƆ) или буквата омега (ω) - последната буква от гръцката азбука.

Сребърното колие Безкрайност не е просто красив аксесоар. То би могло да се превърне в мощен амулет, стига да се носи с максимално познаване на значението и силата на знака. Хоризонтално изписаната осмица носи в себе си мощен заряд и има способност да въздейства силно а човека. Тоест, тя притежава всички необходими качества да се превърне в нечий личен талисман.

Колието от сребро има за акцент един от най-старите символи, използван в много култури и някои магически практики. Сред най-уникалните му свойства е способността да служи като усилвател на всяко енергийно въздействие. Смята се, че може да трансформира негативната енергия в положителна и да дава сила.

Специалният символ на безкрайното внася хармония и баланс в живота на човека, който го използва като лично украшение или декорация в своя дом. В тази връзка сребърното бижу, което ви предлагаме е подходящ подарък за дами, в живота на които чест спътник е хаосът. Един страхотен начин за жените, люшкащи се от една крайност в друга, да намерят баланса и да станат по-последователни и успешни.

Числото 8 е специално в много култури, смятано в някои източни учения за знака на посветените. В Китай например, осмицата символизира богатство и просперитет. Самата енергия на знака е изключително мощна, поради което символът се използва за хармонизация на пространството и повишаване на жизнената енергия „чи” в дома, според древната китайска философия Фън Шуи.

Символът би могъл да се използва в качеството му на усилвател при всеки ритуал, действие и дори мисъл. Нежното колие Безкрайност притежава силата да сбъдва желания, да прогонва страховете и негативните мисли, да носи късмет и положителни емоции. В някои страни вярват, че той повишава енергията на парите, когато се носи в портфейла и засилва любовта между влюбените, ако се постави под някаква форма в спалнята.

Дамското колие Безкрайност от сребро е изработено от висококачествена сребърна сплав Проба 925. Сребърните накити от тази проба се отличават с висока чистота и по-ярък блясък. Не само среброто, но и камъните, вградени в декоративния акцент са с отлична визия и характеристики. Колието се комбинира чудесно с по-женствени и дори официални тоалети.

Изделието ще ви бъде доставено заедно със сертификат за произход и качество – важен документ, изпълняващ ролята на гаранция в търговията с бижута.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: