Сребърно колие с име по избор и коронка

Наличност:
В наличност
Модел:
7271
Цена
187.90лв.

Описание

Всяко едно колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу. За целта е нужно да ни изпратите и-мейл с вашето желание и ние ще се постараем в 10-дневен срок да го изпълним.

Искате да изненадате любимата дама, като ѝ поднесете персонализирано бижу? Приветстваме тази идея, защото тя съчетава две неща, които дамите изключително много обичат – бижутата и специалното внимание. Предлагаме ви красиво сребърно колие с име и декоративен детайл – коронка. Като допълнителна украса, сме заложили на нежни циркони.

Персонализиран декоративен акцент в колието – винаги удачно решение

Жените, които обичат да носят колиета споделят, че предпочитат висулки, които са необичайни и нетрадиционни. Кръстче, сърчице, камък – колкото и символика да се съдържа в този вид орнаменти, те не разкриват много за своята притежателка. Медальоните със зодия са сравнително индивидуализирани, но най-персоналният детайл си остава името.

Ето защо, тук в Паладиум ви предлагаме богат избор от персонализирани бижута, в чийто дизайн акцентът е името на хората, които ще ги носят. Сребърното ни колие с име е един страхотен персонализиран подарък. Неговият дизайн е фокусиран изцяло върху красиво изписаното име на една специална жена.

Самият факт, че сте се спрели на персонализиран подарък бижу, ще поласкае дамата, за която го избирате. Тя ще разбере, че сте предприели няколко специални действия, за да я изненадате – потърсили сте място, където се изработват накити по поръчка и сте поръчали да изработят красиво колие с нещо, което е лично нейно и никога няма да се промени.

Красив дизайн, високо качество на материалите

Колието с име и коронка е ръчно изработено от висок клас материали. Сребърните ни бижута се изработват от висококачествено класическо сребро проба 925. Тази сребърна сплав се е превърнала в ювелирен стандарт, заради достатъчно високата концентрация на белия благороден метал в нея.

За декорация на централния елемент (името), сме добавили изящна плеяда от бели циркони – камъните, подхождащи си най-много с чистото сребро. Три малки камъчета красят коронката и още шест циркона са инкрустирани в първата буква от името. Изделието ще ви бъде доставено заедно със сертификат за произход и качество.

Не забравяйте да ни предоставите име в предназначеното за целта поле!

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: