Съзвездие Риби - Сребърно колие

Наличност:
В наличност
Модел:
N12
Цена
60.90лв. 49.90лв.

Спестявате 11.00лв.


Описание

Това са хората, които знаят, че най-важното е да почувстваш нещо, а не толкова да го разбереш. Това сребърно колие за зодия Риби е идеална възможност да им позволите да почувстват, че са важни за Вас. Идеален подарък за различни поводи и отпразнуване на важни мигове заедно.

Изработката е ръчна като се използват камъни циркони, чрез които да се оформи съзвездието на зодиакалния знак. Те са идеални за съвършен акцент, който не е никак кичозен. Основата е от сребро с проба 925. Нашите дизайнер и майстори-бижутери са избрали класическа комбинация, която отговаря на всички очаквания.

Бижутата според зодията са идеален избор за хората, които искат да сложат на себе си парченце от своята индивидуалност, което стои добре – навсякъде и по всяко време.

Много хора носят зодиакалния си знак под формата на медальон, но една част от тях търсят по-интересен, нестандартен дизайн. На представителките на зодия Риби предлагаме нежно и изключително красиво колие във вид на зодиакалното съзвездие, образуващо техния знак. Декорирано с красиви циркони, това бижу е създадено за специални поводи.

Водните представители на зодиака – хора с вкус и афинитет към изящните бижута

Рибите са смели, целеустремени и с добре развита интуиция. Представителките на нежния пол сред тях са доказани естети, затова смятаме, че нашият дизайн на съзвездието Риби ще ги плени мигновено. В него се крие солидна доза загадъчност, защото не всеки знае как са подредени звездите при оформяне на тази зодия върху звездното небе.

Съзвездието, а не знакът, с който зодията е позната, е акцентът в това изискано бижу. Разположението на звездите върху женската гръд е детайлът, който придава очарование на сребърното ни бижу. Формата е необичайна – тя не следва установени в бижутерията линии. Формира се от зиг-загообразни контури с по-дълги и по-къси свързващи детайли.

Заслужава си да подарите на дама, представителка на зодия риби такова сребърно колие. Чрез него ще поднесете персонализиран подарък, носещ в себе си част от същността на въпросното лице. Гравирането не е единственият начин да персонализирате едно красиво бижу. Ние ви предлагаме да го направите по по-завоалиран и дискретен начин.

Сребро и циркони – класическа комбинация с прелестно излъчване

Голяма част от сребърните ни бижута са декорирани с циркони и в това няма нищо случайно. Тази комбинация е класика, която харесваме не само ние, но и купувачите. Кристалът и среброто имат омагьосващо бляскаво присъствие както поотделно, така и в комбинация. Блясъкът им се подсилва един от друг и така яркото излъчване на бижуто привлича погледите на околните.

Колието е ръчно изработено от майсторите ни бижутери. За изработката му са използвани класическо сребро проба 925 и 7 циркона. Съобразно разпоредбите, касаещи продажба на изделия от благородни метали, колието ще ви бъде предоставено със сертификат за произход и качество.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: