Медальони с цирконий

Уникалната ни колекция от медальони с циркони ще се хареса на дамите, притежаващи отличен вкус и усет за красивото. Бижутата ни са стилни, интересни и преди всичко различни от това, което се предлага масово на ювелирния пазар. Изработени от злато и сребро, изделията са подходящи за широк кръг потребители – улегнали дами с висок статус в обществото и млади момичета, които все още изграждат индивидуалния си стил.

По-евтин, но също толкова ефектен аналог на диаманта

Цирконите имат едно удивително качество, а именно – успяват да придадат луксозно излъчване на всяко бижу. Медальонът, украсен с множество такива камъчета, се превръща в луксозен аксесоар, който чудесно се комбинира с ежедневни и официални тоалети. По блясъка си,цирконите застават гордо до диамантите, но цената им ги прави достъпни дори за хора с по-скромни възможности.

Още от древността са добре известни магическите и лечебни свойства на минерала. Това е още една причина да носите с гордост своя сребърен или златен медальон с циркони, избран от богатия ни каталог. Минералът Циркон се среща в няколко разновидности, всеки от които притежава уникални лечителски способности.

Така например, за Хиацинта се твърди, че има лечебен ефект върху сърцето, кръвоносните съдове и кръвния поток, като същевременно увеличава способността на организма да се регенерира. Жаргонът подобрява функцията на черния дроб и облекчава състоянието в случай на отравяне. Малаконът се грижи за дихателната система, докато диамантът Матара поддържа мускулния тонус и облекчава безсънието и стреса.

Що се отнася до магическите свойства, от древни времена този камък се е считал за символ на справедливостта и истината. Медальонът с инкрустирани малки циркончета е перфектният амулет, който ще ви предпазва от лъжливи приятели, недоброжелатели и хора, водени от користни цели.

Цирконът подкрепя смелите и решителните в техните бизнес начинания, гарантирайки им бляскави успех. Той е също камъкът на всички смели новатори, пътешественици и изследователи, готови да рискуват в името на високата цел, която са си поставили. Медальоните ни с циркони са изработени от сребро Проба: 925 и злато Проба: 585 – 14 карата.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ