Медальони

Категория Медальони на онлайн магазин Паладиум е мястото, което ще ви омагьоса с изобилие от красиви, модерни, тематични и подходящи за всеки стил и вкус ювелирни изделия. Вярваме, че ще останете очаровани от разнообразните дизайни на бижутата. Те са дело на нашия екип от бижутери, вложили в създаването им цялата любов, фантазия и креативност, на която са способни, а те, вярвайте ни, при тях са в изобилие.

Какво ви очаква в настоящия раздел?

От каталога ни можете да изберете красиво изработен медальон от злато или сребро в най-модерните и стилни дизайни. Погрижили сме се да ви предложим максимално разнообразие от големини и форми, така че да намерите идеалното бижу за ежедневието или за специално официално събитие. Медальонът, който ще изберете за подарък определено ще се хареса, стига да познавате добре вкуса и предпочитанията на съответната дама.

Медальоните от 14-каратово злато и родирано сребро Проба: 925 представляват триумф на модерния стил, но това съвсем не означава, че класиката не присъства в колекцията ни. Златните висулки остават търсени и предпочитани от една солидна част от дамите, особено по-улегналите и с по-изискан стил на обличане.

Медальоните ни от сребро са модерна класика, подходяща за жените от всяка възраст и предпочитания в облеклото. Предлагаме нежни и изключително изящни изделия, декорирани с циркони и кристали Swarovski, вписващи се чудесно както в ежедневния, така и в елегантния тоалет. Тяхно основно предимство е, че са подходящи и за офиса, и за делови срещи, и за официални вечери и коктейли.

За дамите, почитателки на дръзкия авангард, сме подготвили невероятен избор от масивни сребърни медальони тип амулет. Можете да избирате между знака на рода Дуло и няколко варианта на розета Плиска – средновековен български артефакт, за който най-характерна е формата на седем лъчева звезда. Руническите знаци, изсечени в центъра на медальона и във всеки от лъчите правят украшението още по-интересно и нестандартно.

Утвърденият символ на християнството – кръстът, присъства осезаемо в уникалната ни колекция. Кръстовете са представени в цялото възможно многообразие, така че всеки да може да избере изделието, подходящо за неговия стил, възраст и социално положение. Масивен кръст от сребро с множество инкрустирани в него камъни Сваровски е идеалното украшение за дамите с бунтарски дух и спортен маниер в облеклото.

Медальоните ни на религиозна тематика, сред които можете да срещнете и Света Богородица, са чудесен подарък за един от двата най-светли празника в християнския свят – Рождество и Възкресение. Те могат да бъдат поднесени и като подарък за кръщене, защото не е изключение кръщавките да се извършват и на по-късен етап от живота на даден човек.

Сребърните ни сърчица са идеалните подаръци за млади момичета. Декорирани с прозрачни камъни и такива в ярки цветове, те подчертават неповторимата женственост, но успяват също да съхранят деликатната невинност на младите госпожици. За тях сме създали богата гама от забавни и закачливи форми – сърчица, цветя, пеперуди, нотни знаци, фигурки на момичета и момчета и т.н.

Универсалното бижу – подходящо за всеки тоалет и повод

Медальонът е универсално бижу, което можете да носите постоянно, както и да комбинирате с всякакви тоалети. За носенето му няма никакви условия. Достатъчно е просто да ви харесва, да го приемате за свой талисман и да вярвате, че наистина ви подхожда. Висулката, носена на врата има свойството да привлича вниманието на околните, затова е важно тя да се избира много внимателно.

На кой материал ще заложите? Решението е изцяло ваше, но то следва да бъде взето след осмисляне на няколко ключови въпроса – от какво са направени другите ви бижута, кой благороден метал харесвате повече, кой вид накити бихте могли да комбинирате най-често. Златният или сребърен медальон, предоставен от нас, ви дава възможност да се откроите от тълпата, защото дизайнерските ни бижута са напълно различни от тези, предлагани масово на ювелирния пазар.

Всяко бижу пристига при вас придружено от сертификат за произход и качество!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ