• Сребърен кръст с бял циркон в средата 7221

Сребърен кръст с бял циркон в средата 7221

Наличност:
В наличност
Модел:
7221
Цена
23.90лв.

Описание

Елегантен красив сребърен кръст с един нежен циркон в средата. По-популярен от всякога, кръстът е многофункционален аксесоар и може да се носи с всеки стил облекло. 

 • 30 mm X 20 mm
 • 1,65 gr

Предлагаме ви изключително стилен и елегантен сребърен кръст с акцент в централната част под формата на красив бял циркон. Това е перфектният подарък за кръщене, а защо не и за всеки друг повод. Като православни християни, ние българите не се свеним да носим символа на христовата вяра, защото знаем, че по този начин допускаме Бог близо до сърцето си.

Защо среброто е идеалният материал?

Християнската религия е най-разпространена, обхващайки целия свят. Макар в различните региони на Европа и света вярата да следва различни течения, едно е общото между всички форми на християнството – кръстът като основна символика. Кръстовете са широко застъпени в бижутерията, където биват изработвани в различни големини и форми. Почти винаги знакът на християните е изработен от благороден метал – най-често злато и сребро.

Кръстчето, което ние ви предлагаме е направено от висококачествена сребърна сплав Проба 925. Това е една от най-чистите форми на метала, съставена от 92.5% чисто сребро. В сплавта се съдържат само 7.5% примеси (най-често мед), чиято задача е да повишат твърдостта на среброто и да го направят по-лесно за обработка.

Защо смятаме, че среброто е идеалният материал за изработката на този изящен ювелирен продукт? Защото то притежава уникални качества и свойства, на които ще обърнем по-специално внимание. Факт е, че свойствата на белия метал стават широко популярни и все повече хора искат да закупят не златни, а именно сребърни кръстове.

Металът притежава силно изявени антисептични свойства. Неслучайно той участва в състава на много медикаменти за външно приложение. Сребърните йони подобряват регенерацията на кожните клетки, ускорявайки зарастването на рани. Малко хора знаят обаче, че чистото сребро лекува не само тялото, но и душата.

Поради тази причина смятаме, че носенето на кръстове от сребро е от полза както за физическото, така и за душевното здраве на човека. Символиката, в комбинация с метала, помага да се възстанови душевния баланс и да се установи трайно позитивно настроение към заобикалящия ни свят. Подарете това стилно бижу на себе си или на човек, когото силно обичате и цените.

Цирконът камък с неподправено обаяние

Цирконите са камъните, с които най-често работим. Техните предимства са добре известни не само в ювелирните среди, но и на широката аудитория. Заложихме на стилен бял циркон за декорацията на кръста, което съвсем не е случайно. Този камък се слива божествено с цвета на среброто, подсилвайки естествения му блясък.

Не можем да не обърнем специално внимание на дизайна на изделието. Тук формулата за семпла, изчистена визия не работи. Майсторите ни бижутери са създали едно изключително пищно и красиво бижу, изпълнено със стилна и въздействаща орнаментика. На фона на плетениците и декоративните орнаменти, цирконът, поставен в централната част на кръста стои просто брилянтно.

В същото време, въпреки отличното качество на изработка и материали, сребърният кръст с циркон е с изключително изгодна цена. Можете да закупите допълнително красив сребърен синджир, на който да го окачите. Цената на синджира е също символична, предвид високото му качество. Този продукт е едно чудесно решение за подарък, било за кръщене, било за всеки друг личен празник.

Сребърните ни бижута се доставят заедно със сертификат за произход и качество и документ за покупко-продажба. Пазете тези документи, защото те изпълняват функцията на гаранция!

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: