Сребърен Медальон подкова с детелинка 7218

Наличност:
В наличност
Модел:
7218
Цена
19.00лв.

Описание

Водете добрия късмет със себе си където и да сте, носейки този сребърен медальон.

Размери:

 • 2,00 cm X 1.80 cm
 • 1.65 гр

Дори да не сте силно суеверни, не пречи да носите със себе си мощен талисман, който да ви носи късмет и да ви пази от беди и нещастия. Именно това е предназначението на този изящен сребърен медальон, съчетаващ в себе си два класически символа на късмета – подкова и детелинка. Бижу с достъпна цена, което можете да подарите или да поръчате за себе си.

Талисманът – нещо, в което почти всеки човек вярва

Както подковата, така и четирилистната детелина, са добре познати символи на късмета. Хората още в древността са вярвали в тяхната способност да носят късмет на този, който ги носи. Не случайно двата символа са силно застъпени в бижутерията. Комбинацията от красиво бижу и талисман е нещо, което хората са склонни да носят ежедневно или поне във важни моменти.

Всеки човек вярва в късмета, защото той е дал милион доказателства за своето съществуване. Не оставяйте нищо на шанса – гарантирайте си успех, като не се разделяте с тази красива висулка от висококачествено сребро. Подарете я на жена, към която сте силно привързани – любима, майка, сестра, приятелка.

Възможност за гравиране

Поводът да направите подобен подарък може да е личен празник или друго специално събитие. Уместно е да пожелаете късмет чрез красиво бижу преди важно пътуване, тежък изпит, хирургична операция и т.н. Медальонът може да повиши емоционалния си заряд, като бъде персонализиран.

Изделието подлежи на гравиране, което ще го превърне в личен амулет за специалния човек. В специалното поле трябва да ни предоставите символа, който искате да гравираме върху подковата с детелинка – буква, инициали, име, дата и т.н. Гравирането е важна част от дейността ни, с която превръщаме бижутата в персонализирани и трогващи подаръци.

За да бъде подаръкът ви съвършен и готов за поднасяне, можете да поръчате съвместим с медальона сребърен синджир. Ще ви го предоставим на изключително ниска цена в красива подаръчна опаковка. Нашите бижута се доставят заедно със сертификат за произход и качество.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: