• Сребърен медальон с лика на Света Богородица 7226

Сребърен медальон с лика на Света Богородица 7226

Наличност:
В наличност
Модел:
7226
Цена
35.30лв.

Описание

Нежен сребърен медальон, изобразяващ лика на Света Богородица

 • 18 mm
 • 2,60 gr

Сребърният медальон Света Богородица е идеален подарък за дами, изправени пред тежки житейски изпитания. Както знаем божията майка е закрилница на нещастните и угнетените, затова нейният лик е един прекрасен начин да вдъхнете сили в труден период. Дори за онези, при които всичко е наред, присъствието на Дева Мария е сигурно упование в божествената сила на създателя. Изберете за себе си или за скъп на сърцето ви човек.

Бижу с функция на мощен амулет

Медальонът, на който са изобразени девата с младенеца не е просто обикновен накит. Той всъщност има две изображения – от лицевата и от задната страна. Отпред виждате копие на класическа православна икона с лика на Пресветата Дева, претворено с невероятна точност върху бижу от нашите майстори бижутери. Изображението на гърба остава скрито за околните и то е съвсем различно.

И от двете страни на медальона се забелязват надписи на древен, непознат на съвременния човек език. Смята се, че от двете страни са изписани послания за здраве и благополучие. Като цяло, двулицевият медальон Богородица би могъл да изпълнява ролята на мощен амулет. От човекът, който ще го носи се очаква единствено да има силна вяра и да се уповава на божията промисъл в моменти на силни изпитания.

Начин да демонстрирате своята обич и благоразположение

Медальонът с облика на Девата и младенеца е чудесна възможност да направите наистина специален подарък. Подаръкът ви ще покаже по-добре от думите какво изпитвате към човека, на когото го поднасяте. Всеки, който подари такъв традиционен символ на християнската вяра, ще бъде приет като благодетел, закрилник и приятел.

Не е нужно да чакате да се появи специален повод, за да подарите някому изящния сребърен медальон Богородица. Ако обаче се колебаете кои поводи са най-подходящи за поднасянето на подобен подарък, то ето няколко интересни идеи: Всеки личен празник е идеален момент да подарите това стилно и изящно изработено бижу.

Особено подходящо е за кръщене, защото кръщението може да се извърши във всеки етап от живота на човека, в случай че това не е направено в ранна детска възраст, каквато е традицията. Най-подходящият момент е празникът Успение Богородично. Всички дами, носещи името на божията майка тогава празнуват своя имен ден. Подаръкът ви ще е повече от тематичен и оригинален.

Качество на смайващо ниска цена

Сребърният медальон с Богородица е един изключително красив и перфектно изработен ювелирен продукт. Както всички наши сребърни бижута, и въпросното изделие е направено от висококачествено сребро проба 925. Работим с тази форма на среброто, защото тя е с най-високото възможно съдържание на благородния метал – 92.5%.

В същото време медальонът е с повече от достъпна цена. Имайте предвид, че зад символичната цена на изделието стоят отлични материали, невероятна прецизност и безспорни умения. Бижуто се изработва ръчно, което означава, че то е плод на дълги часове неуморен труд.

Заедно с красивия сребърен медальон Света Богородица можем да ви предоставим стилна сребърна верижка, на която да бъде носен. Цената на синджира може също да се определи като символична, предвид факта, че той също е изработен от висок клас сребро. Бижутерия Паладиум предоставя своите бижута заедно със сертификат за произход и качество. Този документ ви гарантира тяхната автентичност.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: