• Препарат за почистване на сребро

Препарат за почистване на сребро

Наличност:
В наличност
Модел:
Препарат-сребро
Цена
19.90лв.
Моля измерете вътрешния диаметър на вашия пръстен и според таблицата изберете вашия размер
Размер на вътрешен
диаметър (мм)
15,6 15,9 16,2 16,5 16,8 17,2 17,5 17,8 18,1 18,4 18,8
Размер на пръстен 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Размер на вътрешен
диаметър (мм)
19,1 19,4 19,7 20,0 20,3 20,6 21,0 21,3 21,6 22,0 22,3
Размер на пръстен 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70

Описание

Предназначение: Отлично средство за почистване на сребро.

Начин на употреба:

1. Препоръчително е да се работи с домакински ръкавици.

2. Първоначално измийте предметите с топла сапунена вода и ги подсушете.

3. Поставете почиствания предмет в кошничката и го потопете в течността. Не го дръжте повече от две минути. Ако предметите са по-големи изчистете с гъбичка.

4. Изплакнете с вода и подсушете с микрофибърна кърпичка*.

След почистването върху сребърния прибор остава филм, който запазва от потъмняване 1 месец.

Внимание! Да не се използва при бижута с естествени камъни

Всеки притежател на скъпи сребърни бижута и прибори трябва да се снабди с със специалния препарат за почистване на сребро Max Cleaner. Уникалната му формула ви гарантира отлични резултати с невероятна бързина. Ако откриете, че любимите ви обеци са изгубили пленителния си блясък, то можете да върнете сиянието им за броени минути. Поддръжката на бижутата в добро състояние никога не е била толкова лесна.

Ефективният и лесен начин да върнете блясъка на сребърните бижута

В глобалната мрежа ще срещнете безброй съвети за домашно почистване и полиране на накити от сребро, но ще установите, че всички те изискват време и огромни усилия. Домашните методи не винаги работят, или поне не в степен, която би ни удовлетворила. Отличен резултат ще ви предложат във всяко ювелирно ателие, но и тази опция е невинаги налична.

Как успяват в бижутерските ателиета да върнат красотата на сребърните изделия? Отговорът е прост – с използването на специален почистващ препарат за сребро. Защо готовите препарати са по-ефективни от домашните средства? Защото те съдържат специални агенти, които правят процеса по окисляване на сребърните сплави обратим.

Те не изискват усърдно търкане по накитите с четка или памучен тампон. Когато говорим за съвсем миниатюрни ювелирни продукти, това е дори невъзможно. Обикновено потъмняването се концентрира в малките процепи и декоративни релефи, където е и най-трудно да се достигне с механични средства.

Бързо и безопасно действие

Ние ви предлагаме висококачествен течен препарат за почистване на сребро, чиято формула го прави не само ефективен, но и лесен за използване. За разлика от пастите и други плътни емулсии, течностите успяват да проникнат навсякъде равномерно. Това е така, защото почистването става чрез потапяне на бижуто в течността.

Течният препарат за почистване на сребро е с ниска цена, предназначен за дълготрайна употреба. Той не отделя токсични вещества в атмосферата, но все пак препоръчваме да използвате домакински ръкавици, когато работите с него. Действието му се проявява в рамките на само 2 минути, като е желателно да не превишавате това време.

Не е желателно да се използва за полиране на накити, декорирани с естествени и изкуствени камъни.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: