Сребърен пръстен безкрайност с циркон

Наличност:
В наличност
Модел:
7601s
Цена
27.90лв.
Моля измерете вътрешния диаметър на вашия пръстен и според таблицата изберете вашия размер
Размер на вътрешен
диаметър (мм)
15,6 15,9 16,2 16,5 16,8 17,2 17,5 17,8 18,1 18,4 18,8
Размер на пръстен 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Размер на вътрешен
диаметър (мм)
19,1 19,4 19,7 20,0 20,3 20,6 21,0 21,3 21,6 22,0 22,3
Размер на пръстен 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70

Описание

Този уникален сребърен пръстен очарова със своя силует и със своята елегантност допринася за един перфектен завършек на визията.

 • Размер 1,30 см Х 0,80 см

Красивият дамски пръстен Безкрайност, декориран с обаятелен циркон е една чудесна възможност да направите трогателен подарък на любимата жена. С фините си форми и нестандартни линии, той ще стои перфектно на всяка дамска ръка. Дизайнът му е уникален и необичаен, но въпреки това, пръстенът е подходящ за жени на всякаква възраст.

Символът на безкрайността – формата, която повишава прелестта на бижутата

Символът на безкрайността – хоризонтално разположена осмица, е един от най-красивите дизайни. Не случайно нашите майстори бижутери експлоатират често тази форма. Всяко ювелирно изделие, оформено по този начин се откроява от останалите. По същия начин се открояват и дамите, които носят този символ като някакъв вид ювелирно изделие.

Пръстенът е с нежен дизайн, но оказва въздействие, каквото оказват масивните ювелирни изделия. Такова бижу е невъзможно да остане незабелязано, макар да остава максимално нежно и ненатрапчиво. Може да се носи с всякакво облекло и при всякакви поводи. Еднакво добре ще се съчетава със строг делови костюм и с официални тоалети.

Среброто – универсалният благороден метал, който е винаги на мода

Има повече от една причини да изберете нашият превъзходен сребърен пръстен Безкрайност. Най-съществената е вероятно цената на изделието. Среброто ни радва с комбинацията от прелестна визия и ниска цена. Това е универсалният благороден метал, който можем да комбинираме с всеки стил облекло и да носим ежедневно.

Оформеният като символа на безкрайността сребърен пръстен е едно от доказателствата, че сребърните накити са винаги уместен и подходящ аксесоар. За изработката му е използвана висококачествена сребърна сплав Проба 925. Централният елемент при този красив накит е висококачествен камък Циркон.

Цирконите допълват обаянието на среброто. Двата материала си партнират изключително добре, като всеки от тях акцентира върху изтънченото и елегантно излъчване на другия. Пръстенът се изработва по поръчка според размера, който сте посочили в своята заявка. Уверете се, че поръчвате правилния размер, но знайте, че при желание от ваша страна, можем да направим допълнителни корекции.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: