• Гривна с червен конец и сребърен елемент ангелско крило BT28

Гривна с червен конец и сребърен елемент ангелско крило BT28

Наличност:
В наличност
Модел:
BT28_srebro
Цена
26.90лв.

Описание

С гривна от червен конец се окичват тези, които са най-уязвими и слаби – малките деца, родилките, младите булки, по-възрастните. Червен конец се слага и на тези, чиито красота, успехи и щастие могат да предизвикат завист. Някои вярват, че амулетът предпазва от лицемерите, от завистниците, от лошите очи.

Гривна с червен конец и сребърен елемент ангелско крило – двоен амулет, който ще ви защитава от беди, лоши въздействия и болести. Изработено с много внимание и любов, това наше бижу би бил перфектният подарък за любимо същество. Един стилен дамски накит, който можете да подарите при всеки повод, а също и без никаква причина.

Два мощни символа на закрила

Носенето на червени конци на ръката е стара традиция по нашите географски ширини. В миналото този вид амулети са използвани за защита на малките деца и кърмачките, но днес те са моден тренд сред хората от почти всяка възраст. Хората, носещи такъв талисман, вярват, че той ще ги защити от всякакви невидими беди.

Друг мощен символ на закрила са ангелите. Ангелът-хранител, който бди над всеки от нас и ни предпазва от видими и невидими сили с негативно въздействие. В това прелестно бижу ангелът е представен чрез най-символичния си атрибут – крилото. Тази гривна е мощен амулет, използващ два от най-популярните символи на закрила.

Изделието съчетава висока естетическа стойност и силна символика. Едва ли ще се наложи да обяснявате някому какво означава накитът, който носите. Ако възнамерявате да поръчате гривната със сребърно ангелско крило за подарък, то изборът ви е 100% удачен. Поднесете на любим човек, на когото предстои дълго пътуване или сериозно предизвикателство.

Сребро проба 925

Крилото, което е основен декоративен елемент в това стилно изделие, е изработено от първокласно сребро проба 925. Sterling Silver е сплав, превърнала се в стандарт в ювелирното изкуство. При нея съдържанието на чисто сребро е цели 92.5%. Поради наличието на благороден метал в този продукт, той ще ви бъде предоставен със сертификат за произход и качество.

Конецът е също с отлично качество. Изработен е от фини синтетични нишки с изключителна здравина. Конците, които използваме за изработка на гривните-амулети, не се късат при опън и не се отпускат след намокряне. Дължината им се регулира чрез издърпване на двата възела.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: