Гривна с червен конец и сребърен елемент коронка с циркони BT32

Наличност:
В наличност
Модел:
BT32
Цена
24.90лв.

Описание

С гривна от червен конец се окичват тези, които са най-уязвими и слаби – малките деца, родилките, младите булки, по-възрастните. Червен конец се слага и на тези, чиито красота, успехи и щастие могат да предизвикат завист. Някои вярват, че амулетът предпазва от лицемерите, от завистниците, от лошите очи.

Винаги ще се намери повод да поднесете тази нежна гривна с червен конец и сребърен елемент коронка, декорирана с циркони. Дори не ви е нужен повод, за да подарите на любимата жена красив накит – амулет, който да я пази от лоши очи и нещастия. Моделът е с регулируема дължина, което го прави универсален и подходящ за дами с различна физика. Продукт с високо качество на ниска цена.

Моден тренд, към който трябва да се присъедините!

Червеният конец е силен амулет, носен от хората още в древността. Днес той е придобил статут на красиво модно бижу, което може да се носи с всякакво облекло и при всякакви поводи. Гривните от червени конци се превърнаха в моден тренд, но основното им свойство – да защитават от нежелано енергийно въздействие, не е останало на заден план.

Амулетът създава мощен енергиен щит около човека, който го носи, и по този начин не позволява неволни и умишлени намеси в собственото му енергийно поле. Благодарение на модната тенденция, днес такова бижу могат да носят не само малки деца и родилки, но и хора, които вярват в неговата способност да предпазва от болести, неразположения и нещастия.

Сребърен елемент корона

Популярността на гривните от червени конци се дължи в голяма степен на умението на компании като нашата да ги превръщат в красиви и атрактивни бижута. Конкретният модел радва погледа с декоративния си детайл. Тук той е под формата на нежен кръг, в центъра на който е поставена малка корона.

Детайлът е изработен от висококачествено сребро проба 925 – сплав, превърнала се в стандарт в съвременната бижутерия. Именно той е причината да имаме пълното основание да наречем конеца гривна. Сребърният елемент е с малък размер, но е изключително пищен, благодарение на декорацията от многобройни малки циркони. Комбинацията от сребро и циркони винаги е впечатлявала с яркия си блясък.

Конецът е изключително здрав, устойчив на късане и отпускане при намокряне.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: