• Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент детелинка с циркон

Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент детелинка с циркон

Наличност:
В наличност
Модел:
B71G
Цена
115.90лв.

Описание

Червеният конец при жените трябва да се връзва на лявата ръка, тъй като тази страна символизира женското начало, а при мъжете на дясната, тъй като се възприема като символ на мъжествеността. Последователите на кабала казват, че червеният конец трябва да се връзва на лявата ръка, защото злото атакува винаги от ляво.

Предлагаме ви красива дамска гривна с червен конец и златен елемент Детелинка. Всеки акцент в този елегантен амулет има за цел да ви защити от злини и да ви носи късмет. Купете за себе си или поръчайте за подарък на някой, когото обичате. Този продукт представлява чудесна комбинация между стилно бижу и личен талисман.

Червеният конец – актуален и днес

Традицията на ръката да се носят червени конци датира още от древността. Не само по нашите географски ширини, но и в Далечния Изток са използвали червената нишка като средство за защита от нежелани енергийни вмешателства. Древните са вярвали, че конецът пази от лоши очи и от така нареченото урочасване. У нас с него са предпазвали малките деца и младите родилки.

Макар днес да се опираме повече на науката, отколкото на суеверия, червената връв, носена на ръката като амулет не е изгубила своята актуалност. Всъщност е точно обратното. Звезди като Мадона, последователи на юдейското учение Кабала, възродиха популярността на този интересен талисман. Ние, бижутерите му придадохме още по-висока стойност, добавяйки красиви декоративни елементи от злато и сребро.

Бижуто, което ще ви носи късмет

За декоративен елемент на гривната с червен конец избрахме една изящно оформена четирилистна детелинка. Поради факта, че детелините с четири листа се срещат твърде рядко, те са приети за символ на късмета. Късметът е онзи фактор, който определя нашия успех и щастие. Четирилистната детелина присъства неслучайно в голяма част от нашите бижута.

Акцентът в това стилно изделие е изработен от висококачествено злато проба 585. Както златото, така и конецът е с отлично качество. Нишката е изработена от висок клас синтетика и се отличава с изключителна здравина. Конецът не се отпуска при мокрене, което ви позволява да се къпете с амулета. Синтетичните конци, с които работим, както и техните багрила, са напълно безопасни за здравето.

Дължината на гривната се регулира посредством възела.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: