• Гривна с червен конец и сребърен елемент Богородица В9

Гривна с червен конец и сребърен елемент Богородица В9

Наличност:
В наличност
Модел:
B9_srebro
Цена
21.00лв.

Описание

Червеният цвят е символ на живота и на течащата във вените на човека кръв. Олицетворение е на динамиката, на енергията и силата, която всеки притежава. Освен това се асоциира с руменината, която здравите хора притежават, затова се смята, че е символ и на здравето.

Не на последно място, червеното е цвят, който е уважаван и използван в много религии, включително християнството, исляма, индуизма.

Имате възможност да закупите елегантна гривна с червен конец и сребърен елемент Богородица на изключително изгодна цена. Това красиво бижу-амулет е идеален подарък за човек, когото обичате и искате да предпазите от беди и нещастия. У нас традицията повелява конецът в червен цвят да се връзва на ръката на родилки и кърмачки. Зарадвайте жена, която наскоро е станала майка.

Алената нишка – символ на защита от лоши очи

Урочасването е действие, при което от човека се отнема част от жизнената му енергия. Този акт може да се изпълни умишлено или неволно, ако енергията на човека е твърде слаба, за да може да го предпази от енергийно вмешателство. Усещането е за слабост, неразположение и раздразнение. Ако често изпитвате тези симптоми при контакт с определен човек/хора, значи ви е нужен точно такъв амулет.

Червените конци се свързват със здравето и силата, както в нашия фолклор, така и в древни мистични учения като Кабала. Конецът в червено се носи в много страни, като от древна традиция, днес той се превърна в модна тенденция. Независимо дали вярвате в магическите способности на конеца или просто искате да изглеждате загадъчно, това бижу ще ви позволи да изпълните своето желание.

Образът на Божията майка – закрила за вярващите християни

Във всяко течение на християнската религия Божията майка е един от най-почитаните и обичаните образи. Може би точно толкова, колкото и Исус Христос. Християните се уповават на Богородица в най-трудните си моменти, поради което решихме да заложим на точно такъв декоративен елемент.

Образът на Дева Мария е изработен от висококачествено сребро проба 925. Среброто е материал, който в никакъв случай не е избран случайно или само заради по-ниската му цена, в сравнение с тази на златото.

На среброто са присъщи свойства, съотносими с действието на мощно лекарство. То помага срещу инфекции и неутрализира някои токсични химикали.На практика ние ви предлагаме не просто красива гривна с червен конец, а мощен амулет, обединяващ силата на червения конец, тази на среброто, и тази на Богородица.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: