• Гривна с червен конец и сребърен елемент детелинка с циркони BT24

Гривна с червен конец и сребърен елемент детелинка с циркони BT24

Наличност:
В наличност
Модел:
BT24
Цена
23.00лв. 21.90лв.

Спестявате 1.10лв.

Офертата изтича след: 1 6 40 40

Описание

В ирландската традиция трилистната детелина символизира Светата Троица. Свети Патрик е използвал детелината, за да обясни на невярващите идеята за триединството. Лисчетата на тревичката символизирали Отца, Сина и Светия Дух. Преди много, много години келтските жреци си забождали стрък трилистна детелина в дрехите по време на пролетното равноденствие.

Появата на четвърто листо върху детелините се обяснявало като символ на божията милост.

Тъй като формата на четирилистната детелина наподобява кръст, келтските жреци считали, че тя ги пазела от злите духове.

Според друго вярване всяко от листчетата на тревичката е символ на християнска добродетел – вяра, надежда, любов и късмета. Късметът, разбира се, се въплъщава именно в четвъртото листче.

Четирилистчните детелини се срещат рядко и това е още една причина да се смята, че носят късмет. На около 10 000 трилистни може да се открие едва една четирилистна детелина.

Ако намерите четирилистна детелина:

Ако намерите няколко четирилистни детелини по различно време, не подарявайте едната. Това е вашият късмет. Ако подарите тревичката, все едно подарявате и късмета си другиму. Ако обаче намерите няколко детелини по едно и също време – подарете едната на близък приятел.

Ако неомъжена жена иска да се задоми, тя трябва да намери четирилистна детелина и да я изяде. Първия неженен мъж, когото срещне, ще й стане съпруг.

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: