• Гривна с червен конец и сребърен елемент сърце В8

Гривна с червен конец и сребърен елемент сърце В8

Наличност:
В наличност
Модел:
B8_srebro
Цена
22.90лв.

Описание

Червеният конец при жените трябва да се връзва на лявата ръка, тъй като тази страна символизира женското начало, а при мъжете на дясната, тъй като се възприема като символ на мъжествеността.

Последователите на кабала казват, че червеният конец трябва да се връзва на лявата ръка, защото злото атакува винаги от ляво.

Предлагаме ви стилна дамска гривна с червен конец и сребърен елемент сърце. Подарете я на скъп човек, на когото искате да осигурите закрила от беди и нещастия. Продуктът е изработен ръчно от майсторите ни бижутери с най-добрите материали по специална технология. Здравината му е гарантирана, както и високата естетическа стойност.

Защита от лоши очи

Червеният конец е популярен амулет, използван не само по нашите географски ширини. Той се носи от хора, които вярват в защитните му сили. Обикновено конецът носи добър късмет на своя притежател. Червени конци се връзват на китката на малки деца и на жени, които наскоро са станали майки. Смята се, че те са най-податливи на енергийни вмешателства, или уроки, както ги наричат старите хора.

Урочасването не е мит, а реално въздействие върху хора с по-слаба енергетика. Красивата ни гривна можете да подарите на жена, която скоро е родила, за да я предпазите от загуба на енергия и неразположения. Тя ще бъде чудесен подарък за изписването на бебето, както и за всеки друг повод – личен или официален празник. Конецът ще бъде възприет повече като знак на закрила, отколкото като обикновен накит.

Високо качество на декоративния детайл и конеца

Декоративният елемент, сърцето, е изработено от сребро проба 925. Отличното качество на благородния метал се допълва от майсторската изработка на изделието. Нежните линии и гладката повърхност на орнамента притежават изтънчено излъчване. Няма женска ръка, на която това ценно украшение да не изглежда прелестно.

Допълнителен фактор за качеството на изделието е здравината на конеца. Той е изработен от фини синтетични нишки, изплетени много умело. Конецът не се разтяга при намокряне и не се къса. Къпането с гривната е абсолютно позволено. Дължината ѝ е регулируема посредством възела. Поръчайте за подарък или купете за себе си. Изгодната цена на изделието ви го позволява.

Заедно с гривната ще получите сертификат за произход и качество, с какъвто се доставят всички бижута на Бижутерия Паладиум.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: